www.engineering-suomi.com
KTR

Luokitus: Erityisen merikelpoinen. Käyttölaitekomponentit alus- ja avomerikäyttöön

KTR-kytkimet ovat käytössä aavalla merellä kaikkialla maailmassa, ja niitä käytetään erilaisiin meriteknologian sovelluksiin pää- ja apukäyttölaitteissa ja kaikenlaisissa kansilaitteissa. Lähes kaikki kytkimemme voidaan sertifioida Germanischer Lloyd (GL):n, American Bureau of Shipping (ABS):n, Det Norske Veritas (DNV):n ja Bureau Veritas (BV):n tai minkä tahansa muun luokituslaitoksen tiukkien standardien mukaisesti, ja ne on hyväksytty DIN EN 10204 -normin mukaisesti.

Luokitus: Erityisen merikelpoinen. Käyttölaitekomponentit alus- ja avomerikäyttöön
ROTEX-kytkin

Täysi ohjattavuus ohjauskäyttölaitteille

Keulapotkurit, peräperäsimet ja sivuperäsimet vaativat ROTEXin kaltaisia kytkimiä, jotka vaimentavat vääntövärinöitä. Kompaktin rakenteensa ansiosta se on helposti asennettavissa ja käytettävissä. Tällainen kytkin toimii huoltovapaasti. ROTEX tasaa aksiaalisia, radiaalisia ja kulmapoikkeamia ja pidentää näin koko käyttölaitejärjestelmän käyttöikää. Sen vaimennusvaikutusta voidaan säätää elastomeerikytkimen Shore-kovuuden avulla: korkeille vääntömomenteille käytetään kovaa elastomeeria, kun taas pehmeämpää elastomeeria käytetään, kun halutaan tehostaa vaimennusvaikutuksia. Halkaisijaltaan yli 600 mm:n peräsinakselilla varustetut alukset voidaan pitää kurssissa käyttämällä pakko-ohjatulla lukituksella varustetussa akseli/napaliitoksessa CLAMPEX-kiinnityselementtejä.


Luokitus: Erityisen merikelpoinen. Käyttölaitekomponentit alus- ja avomerikäyttöön
RADEX-N-kytkin

Teho ja turvallisuus aluksessa

Aina, kun on tarpeen siirtää jotakin merellä oltaessa, käytetään KTR-kytkimiä. JC-moottorikäyttöisissä hydrauliaggregaateissa käytetään usein BoWex-ELASTIC- ja BoWex FLE-PA -laippakytkimiä, pumpuissa ja kompressoreissa ROTEX- tai POLY-NORM-kytkimiä tai vääntöjäykkiä RADEX-N- tai RIGIFLEX-N-teräslamellikytkimiä ja vinsseissä ja nostureissa ROTEX-kytkimiä ja tehokkaita KTR-STOP-jarrujärjestelmiä. KTR-STOP-jarruja käytetään myös pääakselille sijoitetuissa ohjausjärjestelmissä potkurin pysäyttämiseen, asemointiin ja/tai paikallaan pitämiseen.

Komponentit luotettavaan alushydrauliikkaan

ROTEXia käytetään useissa hydrauliaggregaatteissa niin aluksen kannella kuin sen sisätiloissakin. Sen helppo liitettävyys KTR-kytkinkoteloon helpottaa asennusta. Uudet valurautaiset KTR-kytkinkotelot sopivat merenkulun käyttötarkoituksiin, sillä ne kestävät pitkään korkeaa kuormitusta ja syövyttävää suolavettä. Toimitamme myös mielellämme kaikkia muita hydrauliikan komponentteja kuten öljysäiliöitä jne. Kaikki tuotteet ovat saatavilla yhdestä lähteestä ja täysin yhteensopivia tällaisten vaativien työympäristöjen kanssa.


Luokitus: Erityisen merikelpoinen. Käyttölaitekomponentit alus- ja avomerikäyttöön
OAC-jäähdytin

Täydellistä lämmönsäätöä merenkulun hydrauliikkaan

KTR tarjoaa syövyttävää suolavettä kestäviä öljy-ilma- ja öljy-vesi-jäähdyttimiä. Hydraulinesteiden ja voiteluaineiden tehokkaaseen jäähdytykseen tarkoitetut pienikokoiset OAC-öljy-ilma-jäähdyttimet on pinnoitettu korroosionkestävästi KTL-upotusmaalauksella merenkulun käyttötarkoituksiin. Ne suojaavat jäähdyttimen luotettavasti hapettumiselta jopa hankalapääsyisistä lamellikerrosten väleistä. Lisäksi käytössä ovat suojausluokan IP 56 sähkömoottorit. Vielä korkeammat vaatimukset on asetettu TAK/T-kuori ja putki -tyyppisille öljy-vesi-jäähdyttimille, jotka jäähdyttävät öljyn erittäin syövyttävällä merivedellä. Näihin käyttötarkoituksiin käytämme jatkuvaa suolavettä kestäviä materiaaleja.

KTR on näytteilleasettajana Europort 2019 -messuilla Rotterdamissa: halli 1, näyttelyosasto 1225

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan