www.engineering-suomi.com
NSK

NSK jatkaa taistelua väärennöksiä vastaan uudella sovelluksella

NSK on yhteistyössä WBA:n (World Bearing Association) kanssa kehittänyt uuden sovelluksen, joka auttaa taistelussa väärennettyjen laakereiden aiheuttamaa jatkuvaa ongelmaa vastaan. Yritys on viime vuosina työskennellyt läheisesti WBA:n, JBIA:n (Japan Bearing Industry Association) ja viranomaisten kanssa ympäri maailmaa saattaakseen väärentäjät lain ja järjestyksen piiriin ja poistaakseen väärät laakerit markkinoilta.

NSK:n historia menee taaksepäin yli 100 vuotta ja yritys tunnetaan tänään ympäri maailman korkealaatuisten ja luotettavien laakereiden valmistajana. Yrityksen laakereita käytetään lukuisilla tärkeillä teollisuudenaloilla autoteollisuus mukaan lukien. Tämän seurauksena NSK:n tuotemerkki on kohde tuoteväärentäjille. Häpeälliset toimijat, jotka tekevät rahaa väärennetyillä laakereilla, eivät vaaranna ainoastaan omaa yritystoimintaansa hankkimalla ja myymällä häikäilemättömästi ala-arvoisia laakereita, vaan vaarantavat myös asiasta tietämättömät loppukäyttäjät, jotka ajattelevat saavansa aitoja laakereita edullisella hinnalla. Lisäksi väärennetyt laakerit saattavat vaurioitua ennenaikaisesti, ehkä katastrofaalisesti, ja tällä tavoin ne muodostavat luonnostaan turvallisuusriskin.

Näistä syistä NSK taistelee väärennettyjä laakereita vastaan monin tavoin. Yksi viimeaikaisista tuloksista on NSK Verify -sovellus. NSK Verify -sovelluksen avulla asiakkaat voivat arvioida laakerin aitouden skannaamalla laatikosta löytyvän erityisen 2D-viivakoodin.

Seuraavana vaiheena väärennettyjen laakereiden eliminoimisessa on se, että NSK on ollut yhteistyössä muiden suurien laakeriyritysten kanssa toisen uuden sovelluksen kehittämiseksi. Sovellus on »WBA Bearing Authenticator: WBACheck» (»WBA laakereiden todentaja:WBATarkistus»). Tämä viimeisin sovellus pystyy arvioimaan WBA-jäsenyritysten valmistamien laakerin aitouden skannaamalla 2D-viivakoodin. Tämä tekee laakereiden aitouden varmistamisesta helppoa sellaisille asiakkaille, jotka hankkivat laakereita useilta valmistajilta. Jos rekisteröimätön laakeri lisäksi havaitaan, sovellus ilmoittaa siitä automaattisesti NSK:lle. Uusi WBACheck-sovellus on ladattavissa WBA:n viralliselta verkkosivustolta osoitteessa www.stopfakebearings.com.

Väärentäjien kiinniottaminen on aikaa vievää ja kallista. NSK kuitenkin jatkaa lannistumatta näiden petollisten kauppiaiden, jotka kauppaavat väärennettyjä laakereita, metsästystä varmistaakseen, että asiakkaat kaikkialla maailmassa voivat jatkossakin luottavaisesti ostaa ja käyttää NSK:n tuotteita.

1) 2D-viivakoodin skannaaminen NSK Verify -älypuhelinsovelluksella paljastaa onko laakeri aito


NSK jatkaa taistelua väärennöksiä vastaan uudella sovelluksella

2) Esimerkkejä poliisin hiljattain takavarikoimista väärennetyistä NSK-pakkauksista
 

NSK jatkaa taistelua väärennöksiä vastaan uudella sovelluksella

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan