www.engineering-suomi.com
NSK

NSK järjesti onnistuneen Euroopan jakelijakonventin 2019

NSK isännöi 2019 Euroopan jakelijakonferenssia kauniissa ja historiallisessa Dubrovnikin kaupungissa Kroatiassa. Yli 100 delegaattia kaikkialta EMEA-alueilta osallistui 3-päiväiseen tapahtumaan jakaakseen tietoja ja verkostoituakseen.

Tämän 9.-11. lokakuuta järjestetyn tapahtuman aikana NSK jakoi tietoja yrityksen globaalista jälkimarkkinastrategiasta sekä tuotteita, sektoreja, AIP-ohjelmaa ja markkinointia koskevia uutisia. NSK:n korkeimman globaalin yritysjohdon edustajat olivat läsnä muodostaakseen suhteita jakelijoihin ja vakuuttaakseen heille, miten tärkeitä he ovat yritykselle ja sen menestykselle.

»Jälkimarkkinabisnes on kompleksista. Mutta se on ihmisbisnestä,» selitti NSK:n Jean-Yves Chapelet, GAM-markkinointipäällikkö ja Länsi-Euroopan myyntiosaston johtaja. »Näin ollen NSK:lle on avainasia valita keiden kanssa lähestymme markkinoita. Tästä syystä arvostamme suuresti sitä, että lukuisat jakelijakumppanimme ovat täällä läsnä kanssamme, koska he ovat olleet ja myös tulevat olemaan menetyksemme avaintekijä jälkimarkkinabisneksessä.»

Konferenssin aikana NSK esitteli ylpeänä jakelijat, jotka on hyväksytty sertifioiduiksi AIPkumppaneiksi: APRB (Venäjä), Coroll (Tsekin tasavalta) ja Lagerton (Serbia); ja ensimmäinen sertifioitu AIP-palveluosasto: Rubix (Alankomaat). Sertifioitu AIP-kumppanuusohjelma on osoittautunut NSK:n jakelijakumppaneille hyvin kiinnostavaksi. Se erottaa heidät suorista kilpailijoistaan lisäämällä heidän taitojaan teknisten ongelmien tutkimisessa ja ratkaisemisessa, tarjoamalla sovelluskohtaista asiantuntijatietoa ja alakohtaista tietotaitoa sekä MROprojektijohtamista. Lisäksi NSK jatkaa investoimista Valtuutetuista jakelijoista muodostuvaan verkostoonsa sertifioidun AIP-ohjelman avulla.

»Olemme ylpeitä NSK-tuotemerkistä ja ennen kaikkea siitä, että saamme olla osa NSK-perhettä», oli tapahtuman jälkeen jakelijalta kuultu palaute. Suunnitelmat on jo tehty NSK:n seuraavaa Euroopan jakelijakonventtia varten.

NSK isännöi yrityksen 2019 Euroopan jakelijakonventtia Dubrovnikissa Kroatiassa.


NSK järjesti onnistuneen Euroopan jakelijakonventin 2019

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan