www.engineering-suomi.com
EPLAN

Piirikaaviot pilven kautta

EPLAN eBuild, uusi pilviohjelmisto sähkökaavioiden ja Fluid-kaavioiden laatimiseen, julkaistaan samaan aikaan SPS 2019 -messujen kanssa. Se on tarkoitettu EPLAN Platformin 2.8 käyttäjille, jotka haluavat ottaa ensimmäiset askeleensa pilviympäristöön. Vaatimukset tämän aivan uuden freemium-ohjelmiston käytölle ovat rekisteröityminen EPLAN ePulse -pilvijärjestelmään ja EPLAN Platformin version 2.8 käyttäminen.

Piirikaaviot pilven kautta
Hauke Niehus.jpg: »Eplan eBuildin avulla asiakkaamme saavat yksinkertaisen mutta tehokkaan työkalun, jolla alustava projektisuunnittelu voidaan suorittaa pilviympäristössä» sanoo pilviratkaisujen varatoimitusjohtaja Hauke Niehus.

EPLAN eBuild avaa suunnittelussa täysin uudet mahdollisuudet osana EPLAN ePulsen pilvipohjaisia palveluita. Työskentelymenetelmä on uusi ja, kuten käyttöön pilviympäristössä sopiikin, se on suunniteltu käyttäjäystävällisyys huomioiden. Käyttäjät, jotka työskentelevät EPLAN Platformilla, voivat odottaa pääsevänsä alkuun helposti, koska työkalu ei vaadi koulutusta eikä kattavaa esittelyä. Yksinkertaisesti vain rekisteröidy EPLAN ePulseen, avaa sen jälkeen projekti, valitse tehtävät ja ohjelmisto konfiguroi hiirtä klikkaamalla piirikaaviot EPLAN Electric P8:n mukaisesti tai hydrauliikka- ja pneumatiikkakaaviot EPLAN Fluidin mukaisesti.

Makroteknologiaa nopeaan menestykseen

Pilviliiketoiminnan varatoimitusjohtaja Hauke Niehus selittää lyhyesti palvelun idean, joka voidaan tiivistää nopeudella ja helppokäyttöisyydellä: »EPLAN eBuildin avulla asiakkaamme saavat yksinkertaisen mutta tehokkaan työkalun, jolla alustava projektisuunnittelu voidaan suorittaa pilviympäristössä. Sen avulla asiakkaamme voivat luoda automaattisesti kaavioita tavallisista virtapiireistä käyttäen tallennettuja makrokirjastoja. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja suunnittelutyötä automaatiojärjestelmiä suunniteltaessa.»


Piirikaaviot pilven kautta
Machine configuration.jpg: Konfiguroinnista on tehty helppoa - tässä esimerkkinä hiontakoneen koko konekonfiguraatio.

Logiikka mukana
Se, mikä EPLAN eBuildissa on erityistä, on se, että ohjelma tarjoaa tallennettuja makroja koko sähkö- ja Fluid-kaaviota varten sen sijaan, että tietoja tarjottaisiin ainoastaan yksittäisille laitteille tai komponenteille. Koska eBuild sisältää vastaavan logiikan ja varianssin, nopeuttaa se suunnitteluprosessia valtavasti ja sen käyttö on älytoimintojen vuoksi mielekästä. Käyttäjät voivat myös keskittyä ydintehtäviinsä ja työläs copy & paste -menetelmä jää historiaan. Toinen EPLANin asiakkailleen tarjoama etu on, että dokumentaation laatu paranee aikaisemmin testattujen kaaviomallien ansiosta. Kirjastoja laajennetaan vaihe vaiheelta - ensimmäinen aloituspaketti on saatavana englanniksi ja saksaksi SPS 2019 -messujen aikaan. EPLAN neuvottelee parhaillaan lukuisten komponenttivalmistajien kanssa kirjastovalikoiman laajentamisesta. Tavoitteena on saavuttaa laajin mahdollinen määrä konfiguraattoreita, mikä maksimoi ePulsesta saatavan positiivisen käyttäjäkokemuksen. Koska käyttäjille tarjotaan tiedot pilven kautta, tietojen pitäminen ajantasaisina on paljon helpompaa.


Piirikaaviot pilven kautta
Sub-function 24 Volt power supply unit.jpg: Alifunktiot, kuten tässä esimerkkinä näytetty 24 voltin virtalähde, voidaan helposti konfiguroida Eplan eBuildin avulla.

Lisätietoja: https://www.eplan.de/ebuild-en

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan