www.engineering-suomi.com
LEMO

LEMO esittelee nyt tuotevalikoimansa EPLAN Data Portalissa

EPLAN Data Portal on verkkopohjainen alusta, joka tarjoaa suunnittelijoille välittömän pääsyn lukuisien komponenttivalmistajien CAD piirustuksiin. Tämä sisältää nyt myös LEMO-liittimet.

LEMO esittelee nyt tuotevalikoimansa EPLAN Data Portalissa

EPLAN Data Portal on tärkeä osa EPLAN-piirustusalustaa. Se vähentää merkittävästi käyttäjien työmäärää & suunnitteluaikaa ja sen avulla on helppo generoida yksityiskohtainen ja tarkka dokumentaatio, jollaista automaatiojärjestelmien loppukäyttäjät nykyään vaativat.
 
EPLAN Data Portal sisältää kattavan CAD-komponenttikirjaston: yli 900 000 datakokoelmaa yli 290 valmistajalta. Datakokoelmat on luikiteltu 4 kategoriaan: sähköinen suunnittelu, tehohydrauliikka, mekaniikka ja prosessisuunnittelu. LEMO-tuotevalikoima löytyy erityisesti kohdasta Sähköinen suunnittelu> Liittimet. Lisähakukriteereihin kuuluvat kontaktien lukumäärä, sähkövirta ja niin edelleen. EPLAN Data Portal sisältää lisäksi tilaustiedot, loogiset symbolit, tuotekuvat ja makrot. 
 
»Tapasimme EPLAN-tiimin ensimmäisen kerran Electronica-messuilla Münchenissä 2018. Projekti on kestänyt pitkään, mutta kiitos kollegoideni ja Saksan EPLAN:in avun, voimme tällä hetkellä generoida LEMO-tuotteille yli 20 000 datakokoelmaa verkon kautta saatavaksi. Tarkoituksemme on parantaa jatkossa tätä kirjastoa lisäämällä 2D- ja 3D-makroja sekä lisäämällä M- ja F-sarjojen tuotevalikoimista puuttuvat tuotteet», sanoo Serge Buechli, liiketoiminnan kehityspäällikkö, LEMO SA.  
 
Hae tuotteita osoitteesta: https://eplandata.de/portal/en_en/catalog/LEMO

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan