www.engineering-suomi.com
NSK

Täryseuloja käsittelevä verkkokoulutusmoduuli NSK-akatemiassa

Jatkuvasti suosiotaan kasvattavaan NSK-akatemian verkkoalustaan on lisätty uusi verkkokoulutusmoduuli. Uusin moduuli, joka käsittelee täryseuloja, sopii kaikille jotka osallistuvat sellaisten laakereiden määrittelyyn, joiden on kestettävä rankkoja työskentelyolosuhteita kaivosalalla, murskaimissa ja rakennussovelluksissa. Kuten kaikissa NSK-akatemian koulutusmoduuleissa, tässäkin rekisteröidyn käyttäjän on saatava kurssin lopussa 80 % oikein saadakseen sertifikaatin.

Korkeataajuiset täryseulat ovat tärkeimpiä koneita, joita käytetään erilaisten materiaalien erottelussa (koko ja lajittelu) sementtitehtailla, kivimurskaamoissa ja kaivoksilla eri puolilla maailmaa. Jatkuvan tärinän vuoksi näissä koneissa käytettävien komponenttien on oltava vahvoja ja luotettavia, erityisesti laakereiden.

Oikein määritetyt ja asennetut laakerit tarjoavat paremman väsymislujuuden värähtelyn vaikutuksia ja iskukuormaolosuhteita vastaan. Laakeripitimen suunnittelulla voidaan esimerkiksi minimoida tärinän indusoimaa resonanssia ja samanaikaisesti vähentää lämpövaikutuksia. Lisäksi rullien ja kehien parannettu pintakäsittely vähentää luistamisen, hilseilyn ja pintaväsymisen mahdollisuutta aiheuttaa vaurioita.

Uusin koulutusmoduuli on tarkoitettu auttamaan laitteiden valmistajia ymmärtämään täryseuloissa käytettävien laakereiden valintaa koskevat perusperiaatteet. Kurssin sisältöön kuuluvat yleiskatsaus täryseulan toimintaan, samoin kuin niiden tavalliset tyypit, terminologia sekä tärkeimmät käyttöparametrit. Pääpaino on kyseisissä sovelluksissa käytettävissä laakereissa, mukaan lukien niiden pääominaisuudet, määritykset ja edut.

Koulutusmoduulista hyötyvät kaikki täryseulojen OEM-valmistajalle työskentelevät, kaikki jotka toimivat tuotteiden myynnissä, teknisessä tuessa, huollossa, suunnittelussa tai tuotekehityksessä. Kurssi löytyy osoitteesta www.nskacademy.com (ellet ole aikaisemmin käyttänyt sivustoa, sinun on rekisteröidyttävä, mikä on nopeaa ja helppoa).

NSK-akatemian perusidea on auttaa osallistujia laajentamaan sitä tietämystä, jota he käyttävät päivittäisessä työssään, ja käyttämään NSK:n uusimpia laakeriratkaisuja koneiden käyttöiän pidentämiseksi. Jokainen koulutuskurssi on suunniteltu lisäämään henkilökunnan osaamisen tasoa ja auttamaan OEM-valmistajia hyötymään lyhyempien huoltoaikojen tarjoamasta korkeammasta tuottavuudesta.

Verkkoportaalia täydentävät lukuisat kasvokkain tapahtuvat koulutusohjelmat, joita on kehitetty auttamaan henkilöitä, jotka työskentelevät laakereiden määrittelyssä, käytössä ja huollossa. Tällä hetkellä saatavana olevat kurssit sisältävät johdannon laakereihin, erityisen huoltokurssin sekä kurssin, jossa keskitytään työstökonesovellusten tarkkuuslaakereihin. Vaikka kursseja tarjotaan kahdessa niihin tarkoitetussa keskuksessa - Guyancourtissa (Ranska) ja Tilburgissa (Alankomaat) - koulutus voidaan järjestää kaikissa NSK:n toimipaikoissa Euroopassa tai asiakkaan omissa tiloissa.

Opi NSK-akatemian verkkoportaalissa lisää täryseuloissa käytettävistä laakereista
 

Täryseuloja käsittelevä verkkokoulutusmoduuli NSK-akatemiassa


 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan