www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Seco Tools laajentaa ISO-sorvauspitimien Jetstream Tooling® -valikoimaa

Seco Tools on ilmoittanut laajentavansa Jetstream Tooling® Integrated (JETI) -tekniikkaa käyttävien tuotteiden valikoimaa kattavalla ISO-yleissorvaukseen soveltuvalla teränpidinmallistolla. Helppokäyttöinen sisäinen jäähdytystekniikka pidentää työkalun käyttöikää merkittävästi ja lyhentää myös valmistelu- ja vaihtoaikoja uuden, yksiruuvisen kiinnitystavan ja ulkoisten letkujen puuttumisen ansiosta.

Seco Tools laajentaa ISO-sorvauspitimien Jetstream Tooling® -valikoimaa
 
JETI-tekniikka takaa erinomaisen lastun- ja lämpötilanhallinnan kohdistamalla korkeapaineisen lastuamisnesteen suoraan lastuamisvyöhykkeelle. Jetstream Tooling® Duo -tekniikalla toteutetut pitimet optimoivat prosessia entisestään, sillä niissä on päästöpuolella toinen jäähdytysaukko, jonka voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä koneistettavia osia koskevien vaatimusten mukaisesti. Tämän vuoksi valmistajat voivat käyttää ISO-S-, ISO-M- ja ISO-P-sorvaussovelluksissa suurempia lastuamisarvoja heikentämättä käyttövarmuutta.

JETI-tekniikkaa käytettiin ensimmäisenä MDT-, X4-, 150.10- ja Snap-Tap®-pitimissä, ja nyt valikoima kasvaa 182 uudella ISO-yleissorvaukseen soveltuvalla tuotteella tuuma- ja metrikokoisia pitimiä sekä Seco-Capto-pitimiä. Lisätietoja koko JETI ISO -työkalunpidinmallistosta saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai JETI-pitimien tuotesivulta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan