www.engineering-suomi.com
EPLAN

Pilvessä: Laitteen tietojen löytäminen nopeammin ja töiden aloitus välittömästi

EPLAN Data Portalin uusin versio, joka tarjoaa suunnittelussa tarvittavat komponentti- ja laitetiedot käyttäjille verkossa, julkaistiin kesäkuun alussa 2020. Portaali on nyt integroitu eksklusiivisesti EPLAN ePulse -pilviympäristöön. Sähköinsinöörit ja pneumatiikka/hyrauliikkasuunnittelijat valitsevat tarvitsemansa laitteen tiedot, kuten piirikaavioesitykset ja siirtävät ne suoraan EPLAN Project -projekteihinsa. Tämä vähentää suunnitteluun tarvittavaa työtä ja varmistaa standardimuotoiset tiedot dokumentaatiota varten. Täysin uusi käyttöliittymä intuitiivisella haulla ja älykkäillä ehdotuksilla tekee portaalin käyttämisestä helpompaa, nopeampaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen.

Pilvessä: Laitteen tietojen löytäminen nopeammin ja töiden aloitus välittömästi
Timm Hauschke.jpg: Pilviliiketoiminnan Master Datan johtaja Timm Hauschke toteaa: "Tarjotun datan suora siirto EPLAN-dokumentaatioon vähentää työmäärää kun teemme suunnitelmia asiakkaillemme."

Uusi EPLAN Data Portal on julkaistu ja tämä verkkopohjainen sovellus on nyt saatavana eksklusiivisesti EPLAN ePulse -pilviympäristössä. Nykyisen EPLAN Platform -version 2.9 käyttäjät voivat käyttää sitä rekisteröidyttyään osoitteessa www.epulse.com ja he voivat hyötyä heti saadessaan verkossa käyttöönsä korkealaatuiset tuotekatalogit tunnettujen komponenttivalmistajin jatkuvasti kasvavasta joukosta. Pilviliiketoiminnan Master Datan johtaja Timm Hauschke toteaa: "Tarjotun datan suora siirto EPLAN-dokumentaatioon vähentää työmäärää kun teemme suunnitelmia asiakkaillemme. Se myös parantaa kone- ja tehdasjärjestelmän dokumentaation laatua." Kaikki EPLAN Platform -palveluun perustuvat ratkaisut käyttävät verkkopalvelua samalla tavalla.

Tavoitteen saavuttaminen nopeammin.
EPLAN on tehnyt uudella käyttöliittymällään komponenttitietojen käytöstä ja navigoinnista entistä helpompaa. Intuitiivinen hakutoiminto tarjoaa nopean ja käytännöllisen tuen. Palveluun on integroitu myös ehdotustoiminto - esimerkiksi tuoteryhmille, komponenteille tai valmistajille. Sen käyttötuntuma muistuttaa tavallisia hakukoneita. Tämä säästää suunnitteluaikaa ja johtaa nopeasti tuloksiin. Toinen käytännön etu: laskentaohjelmat kuten Rittal Therm ja Schneider Electricin valitsimet on jo integroitu valmiiksi mukaan lukien. Tämän helpottaa oikean tuotteen valintaa. Käyttäjät löytävät hakemansa tarkemmin ja voivat löytää hyödyllisiä lisäyksiä ja vaihtoehtoja vain muutamalla klikkauksella.

Ajanmukaiset tiedot pilvessä

EPLAN Data Portalin integrointi EPLAN ePulseen tarjoaa lukuisia etuja heti alkuun: päivitykset voidaan tuoda projektiin milloin tahansa - onpa kyseessä itse sovellus tai yli kolmensadan komponenttivalmistajan tarjonta, jossa tarjotaan jo yli miljoonaa laitetietoa valmiiksi ladattavana. Lisäksi yli 1,5 miljoonaa laitevarianttia voidaan generoida integroitujen konfiguraattorien kautta. Toinen käytännön etu käyttäjille on, että pilviympäristössä ohjelmisto on aina ajan tasolla.


Pilvessä: Laitteen tietojen löytäminen nopeammin ja töiden aloitus välittömästi
User_interface.jpg: Uusi EPLAN Data Portal on integroitu suoraan EPLAN ePulse -pilviympäristöön kesäkuusta lähtien. Uusi käyttöliittymä intuitiivisella haulla ja älykkäillä ehdotuksilla tekee portaalin käyttämisestä helpompaa, nopeampaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen.

Standardi varmistaa syvemmän datan

Standardisoitu komponenttidata on korvaamatonta tehokkaiden prosessien luomisessa. Kun ohjauskaapit suunnitellaan 3D-mallissa ja johtojen pituudet lasketaan automaattisesti tai kun koneet käsittelevät dataa, tarvitaan standardisoitua laitedataa. Kuten Hauschke selittää: "EPLAN Data Standard täydentää hyviksi todettuja laitedatan luokittelustandardeja, esimerkkinä eCl@ss Advanced, ja tekee niistä sopivia käytettäväksi käytännössä. Tämä takaa datan yhdenmukaisen käytön läpi suunnittelu- ja valmistusprosessien ja helpottaa siirtymistä täysin integroituun arvoketjuun." Käyttäjät hyötyvät merkittävistä aikasäästöistä projektin suunnittelun aloittamisesta käyttöönottoon. Laitteen esittäminen erilaisissa järjestelmäkaavioissa perustuu loppujen lopuksi yhtenäiseen tietolähteeseen, joka toimii ainoana tietolähteenä.


Pilvessä: Laitteen tietojen löytäminen nopeammin ja töiden aloitus välittömästi
Components.jpg: Esimerkiksi Lenze on integroinut komponenttidatan EPLAN Data Portaliin, osa siitä noudattaa jo uutta EPLAN Data Standardia.

Tausta

EPLAN Data Portal on portaali tiedonvaihtoon komponenttivalmistajien sekä sähköinsinöörien ja nestevirtaussuunnittelijoiden välillä ja se tarjoaa perustiedot ladattavaksi. Alfanumeerisen komponenttidatan lisäksi se sisältää myös piirikaaviomakroja, laiteinformaatiota useilla kielillä, esikatselukuvia, dokumentaatiota sekä lisätietoja.

Lisätietoja osoitteessa: www.epulse.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan