www.engineering-suomi.com
EPLAN

Kaikki livenä: Eplan-virtuaalimessut

Viime vuonna ratkaisutoimittaja Viime vuonna ratkaisutoimittaja Eplan toivotti 1400 osallistujaa 73 maasta tervetulleeksi kansainvälisille virtuaalimessuillensa. Vaikuttavia lukuja - ja vielä aikana ennen kuin tällaisista virtuaalisista formaateista oli tullut vakiokäytäntö lähes kaikkialla. Tänä vuonna mielenkiinto uusiin innovatiivisiin Leadership Talk -puheisiin, käytännönläheisiin webcasteihin ja maailmanlaajuisiin keskusteluihin muiden käyttäjien kanssa todennäköisesti kasvaa entisestään.

Kaikki livenä: Eplan-virtuaalimessut
Ratkaisutoimittaja Eplan järjestää kansainväliset virtuaalimessut15. syyskuuta 2020. Lukuisat maakohtaiset paviljongit ovat integroituneet tähän formaattiin, jossa alueelliset tiimit isännöivät webcasteja.

Tämän vuoden Eplan-virtuaalimessuille on suunniteltu täysi kuudentoista tunnin ohjelma. Globaalit "verkkomessut" järjestetään viidettä kertaa peräkkäin ja messujen osallistujamäärä on jatkuvasti kasvanut osallistujien tullessa joka puolelta maailmaa. Messut lähetetään esityksineen ja live-keskusteluineen kello 6.00 - 22.00 pm keski-Euroopan kesäaikaa. Eplan-virtuaalimessuja on parannettu entisestään: messuihin on integroitu lukuisia maakohtaisia paviljonkeja, joissa alueelliset tiimit tarjoavat paikallisia esityksiä, esimerkkinä Espanja, Ranska, Kiina ja Yhdysvallat.

Live-esittelyt tarjoavat käyttäjille syvempää ymmärrystä ohjelmistosta ja Eplanin asiantuntijat tarjoavat ajanmukaisia neuvoja ja ohjeita päivittäiseen suunnittelutyöhön, esimerkkinä suunnittelutyön digitalisointi Eplan Preplanning -ohjelmalla sekä koneiden ja laitteiden johdotus digitaalisen kaksosen avulla. Eplanin konsultit jakavat asiantuntemustaan vierailijoiden kanssa tutoriaalien ja webcastien kautta. Pääesitykset, kuten esimerkiksi asiakaskertomus Magtronics Japanista, Systems Engineering Tanskasta ja A&E Engineering Yhdysvalloista, ovat eräitä messujen käytännöllisyyttä korostavia huippukohtia. Vierailijat saavat arvokkaan ja kattavan silmäyksen erittäin spesifisiin parhaisiin käytäntöihin suunnittelussa.

Johtoryhmän Leadership Talks -puheet
Tapahtuma on hyvin käytännönläheinen ja tämä korostuu entisestään ylemmällä johtotasolla: aivan uusien toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa käytävien Leadership Talks -puheiden asialista sisältää seuraavia strategisia aiheita:

• Datan jatkuvuus ja datan laatu ratkaisevina tekijöinä menestykseen
• Tuottavuuden parantaminen palveluiden avulla
• Integroitu arvoketju ohjauskaappien suunnittelussa

Messuilta voi odottaa myös muita mielenkiintoisia aiheita, kuten lukuisia live-esityksiä, joissa aiheina ovat muun muassa konfiguraation integrointi automatisoidussa suunnittelussa, pilvipohjaiset ratkaisut teollisuusautomaation ekosysteemissä ja kattavan digitalisoinnin toteuttaminen.


Kaikki livenä: Eplan-virtuaalimessut
Live-esitykset tarjoavat käyttäjille syvällisempää ymmärrystä ohjelmistosta. Eplanin asiantuntijat tarjoavat asianmukaisia neuvoja ja ohjeita päivittäiseen suunnittelutyöhön.

Kaikki halukkaat voivat rekisteröityä virtuaalimessuille ilmaiseksi osoitteessa: www.eplan.de/virtualfair

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan