www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

RFID – Pepperl+Fuchsin uusi, kompakti ja kestävä UHF-luku-/kirjoituspää

UHF-luku-/kirjoituspää tarjoaa laajemman toiminta-alueen kuin LF- ja HF-luku-/kirjoitusjärjestelmät, sillä UHF-teknologia viestii kaukokentällä käyttäen ”irrallisia” aaltoja kun taas LF-/HF-järjestelmät toimivat lyhyellä etäisyydellä. Toiminta-aluetta voidaan muuttaa vaihtamalla antennin muotoilua ja lähetyksen tehoa. Olemassa on jo F117 UHF –antenni, jonka taajuusalue on jopa 6 metriä. Pepperl+Fuchs tarjoaa nyt myös erittäin kompaktin ratkaisun, uuden F190 UHF –antennin, joka on erityisesti suunniteltu tuotantoteknologian ja intralogistiikan sovelluksiin, joissa LF- ja HF-järjestelmien lukuetäisyys ei ole riittävä.

RFID – Pepperl+Fuchsin uusi, kompakti ja kestävä UHF-luku-/kirjoituspää
Kuva 1: Pepperl+Fuchsin kompakti ja kestävä F190 UHF –luku-/kirjoituspää

Uusi F190 UHF –luku-/kirjoituspää on ihanteellinen ratkaisu sovelluksiin, joiden asennustila on rajoitettu. Tyypillinen 0,2 – 1,5 metrin lukualue voi saavuttaa suurimman osan etäisyyksistä tunnisteisiin ja kattaa lisätoleransseja. Koska tunnistusalue on säädettävä, se sallii vaaditun tunnisteen valikoivan lukemisen. UHF-luku-/kirjoituspään muotoilu ei ole vain kompakti, vaan myös äärimmäisen kestävä. Sen alaosa on metallia, elektroniikka on kapseloitu sen sisään ja yläosaan on liitetty antenni. Tätä rakennetta vahvistavat teollinen liitäntä M12-pistokkeen kautta ja korkea IP67-suojaus. UHF-luku-/kirjoituspäätä voidaan käyttää sovelluksissa, joissa vaaditaan usean tunnisteen samanaikaista lukemista, esimerkiksi usean yksittäisen merkityn tuotteen tunnistaminen kontissa. Tämä vähentää huomattavasti lukemisen vaivaa. UHF-tunnisteet ovat saatavina edullisina tarroina, jotka tarjoavat kustannustehokkaan tavan ottaa toimittajat mukaan prosessiin.

Uuden UHF-luku-/kirjoituspään komentorakenne on samanlainen kuin kaikissa muissa IDENTControl-järjestelmään liitettävissä luku-/kirjoituspäissä ja näin sen liittäminen ohjausohjelmistoon on erittäin yksinkertaista.

Autamme käyttöönotossa ja tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen RFIDControl-ohjelmiston, joka mahdollistaa sen, että laitteet voidaan parametroida, niiden diagnostiikan tietoja voidaan hakea ja aloittaa testitila, jos ohjainta ei ole vielä saatavilla. Moniväriset ja useat LED-näytöt helpottavat käyttöönottoa, sillä ne tarjoavat tietoa laitteen nykyisestä tilasta.

Yhdellä silmäyksellä:

• RFID:ille, IDENTControl on portti yleisesti käytettyihin kenttäväyliin

• UUTTA: Kompakti UHF-luku-/kirjoituspää

• Tyypillisellä 0,2 – 1,5 m välillä kompakti UHF-pää kuroo kiinni LF- ja HF-järjestelmien aukon ja mahdollistaa uusia sovelluksia

• Johdonmukainen komento- ja toimintarakenne

• Erittäin kestävä IP67-merkityn metallikotelon ansiosta

• Asentaminen yhtä helppoa kuin anturin asentaminen

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan