www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Prosessirajapintojen ratkaisuja

Prosessituotantolaitosten räjähdyssuojaus on monimutkainen aihe ja siinä vaaditaankin syvällistä tietämystä ja kokemusta. Pepperl+Fuchs tarjoaa tätä kaikkea, luotettavia ja korkealaatuisia teknologiatuotteita sekä tiivistä tukea yksittäisissä projekteissa. Tämä aina ensimmäisestä arviosta lopullisen ratkaisun toimittamiseen laitokseen käyttökelpoisena.

Prosessirajapintojen ratkaisuja
Kuva 1: MC7802_20260_02 – ohjauskaappi K- ja H-sarjan luontaisen turvallisuuden esteillä, etäsiirräntälaite-LB-järjestelmällä ja FieldConnex®-virtalähteillä

Luontainen turvallisuus, lisääntynyt turvallisuus, paineistus, kapselointi, tulenkestävät kapselit tai jauhetäyte. Räjähdysherkillä alueilla työskentelyssä vaaditaan erittäin syvällistä tietoa suojaustavoista, laitteiston sertifikaateista ja asianmukaisista standardeista, varsinkin kun jälkimmäiset vaihtelevat alueittain. Jopa prosessituotantolaitoksen operaattorit voivat käyttää erityisiä suojausstandardeja ja parhaita käytäntöjä.

Maailmanlaajuinen räjähdyssuojauksen asiantuntijoiden ja insinöörien verkostomme sekä yli 60 vuoden kokemuksemme muodostavat tietokannan, joka tekee Pepperl+Fuchsista erään johtavista yrityksistä räjähdysherkillä alueilla työskentelemisessä. Läheinen yhteistyömme laitosten toimijoiden kanssa mahdollistaa sen, että olemme aina teknologian eturivissä. Tuore esimerkki on DART-järjestelmän keksiminen, joka on luontaisesti turvallisen ajattelutavan seuraava askel. FieldConnex®-tuotantolinjalla on jo helposti saatavilla useita DART-kenttäväylämoduuleja, mutta myös etäsiirräntälaitejärjestelmissä ja luontaisen turvallisuuden esteissä tapahtuu jatkuvasti uutta kehitystä, joka saavuttaa markkinoitavuuden.

Asiantuntijamme tarjoavat säännöllisesti koulutusta räjähdyssuojauksen periaatteissa, jotta voimme ohjata käyttäjiämme ja insinöörikonsulttejamme määräyksien, vaatimusten ja tuotetarjonnan kiemuroissa. Projekti-insinöörimme, jotka ovat ratkaisutekniikkakeskuksissa ympäri maailmaa, tarjoavat ohjausta ja projektitukea ysittäisille rakennusprojekteille lähempänä projektitasoa. Vaatimukset arvioidaan tyhjentävästi tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa, jonka jälkeen valmistellaan yksityiskohtaiset määritelmät ja suunnitteluehdotukset. Ei ole väliä sillä, onko kyseessä luontaisen turvallisuuden rajoihin perustuva automaatiojärjestelmä, signaalinvälitys etäsiirräntälaitejärjestelmissä tai täysin digitaalinen kenttäväylän topologia, kokeneet projekti-insinöörit löytävät parhaiten asiakkaan vaatimuksia vastaavat ratkaisut. Taitavat teknikot suorittavat sopivien moduulien asennuksen Pepperl+Fuchsin portfoliosta tila- ja kustannustehokkaisiin koteloihin ja tarvittaessa kolmannen osapuolen komponenttien integroinnin Pepperl+Fuchsing kokoonpanotyöpajoissa. Perusteellisen testauksen, täyden sertifioinnin ja dokumentaation jälkeen järjestelmä toimitetaan laitokseen valmiina käyttöönottoa varten. Jos olet kiinnostunut alan parhaista ja käyttöomaisuusinvestoinnin kannalta tehokkaista räjähdyssuojausratkaisuista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

www.pepperl-fuchs.com/enclosure-solutions

Yhdellä silmäyksellä:

• Kaappi- ja koteloratkaisut räjähdyssuojaukseen

• Konsultointi, hankkeen suunnittelu ja valmistus

• Maailmanlaajuinen projektituki

• Räätälöidyt ratkaisut kaikkiin laitosten vaatimuksiin

Prosessirajapintojen ratkaisuja

Kuva 2: 96_1271_04 – etäsiirräntälaite-FB-järjestelmä ja ohjausterminaalit ruostumattomasta teräksestä vyöhykkeelle 1

Prosessirajapintojen ratkaisuja

Kuva 3: MC4772_23021_02 - FieldConnex® FieldBarrier ja venttiilipari GRP-kotelossa, magneettiventtiilien liittämiseksi kenttäväyläviestintään vyöhykkeellä 1

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan