www.engineering-suomi.com
NSK

Päivitetty NSK Verify -sovellus käsittää nyt myös teollisuuslaakerit

NSK Verify -mobiilisovellus on päivitetty ja se käsittää nyt myös yrityksen valikoiman teollisuussovelluksiin tarkoitettuja suuria ja erittäin suuria laakereita. Kun laakereiden todennukseen tarkoitetun NSK Verify -sovelluksen ensimmäinen versio julkaistiin, se keskittyi aluksi yrityksen tarkkuuslaakereihin, jotka on suunniteltu käytettäviksi työstökoneissa. Sovellus on ilmainen ja sen laajentaminen siten, että se käsittää enemmän tuotelinjoja, tuo tehokkaammat operaatiot ja IT-pohjaisen hallinnan laajempaan teollisuuskäyttöön.

NSK Verify tarjoaa tuotteen aitoustiedon lukemalla kuhunkin laakeripakkaukseen tulostetun 2D-viivakoodin ja tarkistamalla sen NSK-tietokantaa vastaan. Sellaiset tekijät kuten aitous ja seurattavuus ovat oleellisen tärkeitä tällaisena aikana, jolloin väärennetyt laakerit ovat yleisiä, huolimatta siitä, että NSK on panostanut huomattavia resursseja väärentäjien identifioimiseen ja syytteiden nostamiseen heitä vastaan.

NSK Verify sisältää nyt tavallisien laakereiden lisäksi yrityksen suurikokoiset kartiorullalaakerit ja suurikokoiset lieriörullalaakerit. Päivitetty sovellus sisältää myös suuret laakerit, mukaan lukien pallomaiset rullalaakerit, kuulalaakerit, lieriörullalaakerit, kartiorullalaakerit, painelaakerit sekä suurien laakereiden osat. Myös erittäin suurien laakereiden käyttäjät havaitsevat NSK Verify -sovelluksen tukevan näitä laakereita.

Kun NSK Verify lukee 2D-koodin, se ei ainoastaan tarkista laakerin aitoutta, vaan sen lisäksi se tarkistaa montako kertaa tuotetunnusta on haettu, yksilöllisen tunnusnumeron sekä - yleislaakereiden tapauksessa - 20-numeroisen tuotenumeron. Tarkkuuslaakereiden kohdalla sovellus tarjoaa lisätietoja tarkistusta varten, mukaan lukien mittatoleranssit, käyttötarkkuus ja rasvan tyyppi. NSK Verify tarjoaa myös helppokäyttöiset linkit tuotteen tietoihin, luetteloihin ja alakohtaisiin tietoihin, jotka yksinkertaistavat integrointiprosessia.

Sovellus toimii kaikkien Japanissa valmistettujen NSK-laakereiden kanssa, joiden laatikon pakkausetiketistä löytyvän 2D-koodin oikeassa alakulmassa esitetään N-symboli. Etikettejä alettiin painaa vuonna 2018. Jos NSK Verify -sovellusta yritetään käyttää vanhempien laakereiden kanssa, se antaa virheviestin.

Aikaisemman NSK Verify -version asentaneille käyttäjille ilmoitetaan automaattisesti kun uusi versio julkaistaan.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Apple store -palvelusta (iOS-käyttäjät) sekä Google Play -palvelusta (Androidille).

Päivitetyn NSK Verify -sovelluksen kotisivu


Päivitetty NSK Verify -sovellus käsittää nyt myös teollisuuslaakerit

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan