www.engineering-suomi.com
NSK

Uusi johteiden katkaisuyksikkö lyhentää toimitusaikoja NSK:n lineaariohjaimien eurooppalaisille käyttäjille

NSK:n lineaariohjaimet ovat luokkansa parhaita ja niiden eurooppalaiset käyttäjät voivat nyt hyödyntää NSK:n uutta huippuluokan katkaisuslaitosta Alankomaissa.


Uusi johteiden katkaisuyksikkö lyhentää toimitusaikoja NSK:n lineaariohjaimien eurooppalaisille käyttäjille
NSK:n uuden lineaariohjaimien katkaisulaitoksen kapasiteetti on yli 1000 kappaletta viikossa

Yhtiön Tilburgissa sijaitsevan Euroopan jakelukeskuksen yhteydessä sijaitseva 1,6 miljoonan euron laitos parantaa asiakkaiden palvelutasoa tärkeimmillä Euroopan markkina-alueilla, kuten Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja muualla.

Avajaiset pidetään 15. toukokuuta 2024. Tapahtumassa järjestetään opastettuja kierroksia leikkauslaitokseen, live-esittelyjä ja esityksiä, joissa korostuu NSK Europen sitoutuminen innovointiin ja laatuun. Avajaiset ovat merkittävä virstanpylväs yhtiön matkalla kohti huippuosaamista valmistuksen alalla. Vaikka NSK Europella on jo lineaarijohteiden katkaisulaitos Newarkissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Tilburgin lisääminen auttaa optimoimaan yhtiön palvelutasoa näiden suosittujen tuotteiden osalta koko Manner-Euroopassa.

Eduardo Rodriguez, Seiki MU -lineaariliikeyksikön johtaja ja NSK Europen teollisuusliiketoimintayksikön sektorijohtaja, sanoo: "Koska asiakkaat kaikkialla Euroopassa vaativat nopeampia toimitus- ja vasteaikoja, Tilburgin uusi tehdas antaa meille mahdollisuuden toimittaa lineaariohjaimia kaikkialle mantereella muutamassa päivässä. Euroopan sydämessä sijaitseva Tilburgin toimipiste kolminkertaistaa nykyisen kapasiteettimme, ja koska laatu on taattu, meillä on entistä paremmat mahdollisuudet vastata nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin."

Tilburgin lineaariohjaimien katkaisuyksikön avaamisen ansiosta NSK voi tarjota seitsemän päivän toimitusajan kaikkialle Eurooppaan. Tämä vastaa näitä korkealaatuisia tuotteita käyttävien asiakkaidemme vaatimuksiin, erityisesti asiakkaiden, jotka valmistavat automaattisia käsittelyjärjestelmiä, pakkauslaitteita ja muita tavallisia teollisuuskoneita, joista esimerkkinä metallileikkurit. Tällaisissa sovelluksissa myynnin tarkka ennustaminen on vaikeaa, joten valmistajat tilaavat lineaariohjaimia usein lyhyellä varoitusajalla. NSK:n nopea reagointi on ensiarvoisen tärkeää.

Tilburgin tehtaalla NSK Europen asiantunteva tuotantotiimi voi katkaista lineaarijohteet haluttuun pituuteen, lisätä kiskoihin viisteet, työstää jatkettavat kiskot, muuttaa esijännitystä, asentaa johdekelkat kiskoihin, merkitä laserilla asiakasreferenssit, pestä tuotteet ja tarjota alan johtavat pakkauspalvelut mahdollisten kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Kun ISO9001-akkreditoitu laitos saavuttaa täyden kapasiteettinsa, sen tuotantoteho on yli 1000 kappaletta viikossa.

Kaikki nämä ovat hyviä uutisia NSK:n lineaarituotteiden käyttäjille, sekä kuula- että rullapohjaiset ratkaisut mukaan lukien. Yhä useammat valmistajat esimerkiksi hyödyntävät yrityksen NH/NS-sarjan lineaarisia kuulaohjaimia, jotka tarjoavat 1,3 kertaa korkeamman dynaamisen kuormitusluokituksen ja kaksinkertaisen käyttöiän perinteisiin ohjaimiin verrattuna. NH/NS-sarjan lineaariohjaimet ovat myös yhteensopivia erilaisten lisävarusteiden, kuten voiteluyksiköiden ja pölynkestävien tiivisteiden kanssa. Kiskoja ja lineaarikelkkoja voidaan myös haluttaessa vaihtaa vapaasti.

Vastaavasti NSK:n RA-sarjan lineaariset rullaohjaimet tarjoavat pitkän käyttöiän ja korkean kuormituskapasiteetin. Käyttäjät hyötyvät myös korkeasta pölynkestävyydestä ja huoltovapaasta toiminnasta, kun taas optimaalinen rullakoko takaa korkeat jäykkyysarvot ja vähentää tärinää.

Uuden Tilburgin tehtaan ohella NSK Europen nykyinen lineaariohjaimien leikkauslaitos Newarkissa palvelee jatkossakin asiakkaita Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa.


Uusi johteiden katkaisuyksikkö lyhentää toimitusaikoja NSK:n lineaariohjaimien eurooppalaisille käyttäjille
NSK:n uusi lineaariohjaimien katkaisulaitos Tilburgissa tarjoaa seitsemän päivän toimitusajan kaikkialle Eurooppaan 
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan