www.engineering-suomi.com
NSK

NSK isännöi Euroopan jälleenmyyjäkokousta 2023 

Teemanaan "Ihmiset, tuotteet, kumppanuus" NSK järjesti hiljattain arvostetun Euroopan jälleenmyyjäkokouksensa upeassa Giardini Naxosin rannikkokohteessa Sisiliassa.


NSK isännöi Euroopan jälleenmyyjäkokousta 2023 
NSK Europen jakelukumppanit kauniissa Giardini Naxosin lomakohteessa Sisiliassa

Tapahtuma järjestettiin 18.–21. lokakuuta 2023, ja siihen osallistui suurin osa NSK:n jakelukumppaneista 22 maasta eri puolilta Eurooppaa, jotka kaikki olivat innokkaita kuulemaan uusista yritys- ja tuotekehitysuutisista.

Pandemian vuoksi tämän vuoden tapahtuma oli ensimmäinen sitten vuoden 2019, jolloin tapahtumapaikkana toimi kroatialaiskaupunki Dubrovnik. Vuoden 2023 kokouksen päätarkoituksena oli tiedottaa NSK:n valtuutetuille jälleenmyyjille yhtiön uusimmista innovaatioista ja organisaatiomuutoksista. Kokous tarjosi tietenkin myös erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet. Lisäksi osallistujilla oli mahdollisuus osallistua retkelle Etna-vuorelle, joka on yksi Euroopan korkeimmista aktiivisista tulivuorista. Yhteensä 30 jeeppiä vei osallistujat tulivuorelle, jossa heille kerrottiin mielenkiintoisia faktoja tästä maailmankuulusta geologisesta maamerkistä.

Useat NSK:n Euroopan teollisuusliiketoimintayksikön johtohenkilöt pitivät esitelmiä kolmipäiväisen kokouksen aikana. Eräs heistä oli Euroopan jälkimarkkinoiden johtaja Paul Cranston, joka kommentoi: "Tällainen tilaisuus keskustella avainasiakkaidemme kanssa oli erittäin arvokas, ja se auttaa meitä keskittymään niihin asioihin, joilla on todellista merkitystä kumppaneillemme. Tapahtuman teemakin heijastaa tätä: Ihmiset, tuotteet, kumppanuus. Olemme ylpeitä siitä, että yhteistyökumppaneiltamme saatu palaute oli hyvin avointa ja myönteistä."


NSK isännöi Euroopan jälleenmyyjäkokousta 2023 
"Ihmiset, tuotteet, kumppanuus" oli teemana NSK:n Euroopan jälleenmyyjäkokouksessa 2023.

Eräs näistä kumppaneista oli Des Fox, irlantilaisen NSK Europen valtuutetun jälleenmyyjän E. Fox Engineers -yrityksen omistaja. Fox kommentoi: "Tämä oli erittäin informatiivinen NSK Euroopan jälleenmyyjäkokous. Onnittelut kaikille, jotka järjestivät sekä itse päivän että muut tapahtumat, ne olivat aivan upeita. NSK puhuu aina hyvin rehellisesti ja avoimesti, mikä on virkistävää näin suurelta valmistajalta. Sijainti oli täydellinen ja hyvään vuodenaikaan, ja NSK huomioi koko tapahtuman yksityiskohdat loistavasti."

NSK toimii vain sellaisten valtuutettujen jakelijoiden ja jälleenmyyjien kanssa, joilla on tarvittava markkinatuntemus ja kokemus yrityksen vaatiman tason saavuttamiseksi. Tämän strategian avulla NSK voi varmistaa, että loppukäyttäjät saavat laadunvarmistuksen läpikäyneitä tuotteita, nopean ja luotettavan tilauskäsittelyn sekä kattavan teknisen tuen.

NSK Europe järjestää seuraavan Euroopan jälleenmyyjäkokouksensa vuonna 2025. Paikkaa ja päivämäärää koskevat tiedot toimitetaan myöhemmin.

www.nsk.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan