www.engineering-suomi.com
NSK

Uusi tarkkuuskonekomponenttien luettelo NSK:lta

Julkaisemalla uuden painoksen yrityksen tarkkuuskonekomponenttien luettelosta NSK tarjoaa nykyisille ja mahdollisille uusille asiakkaille ajantasaisen yleiskatsauksen yrityksen kattavaan lineaariohjain-, kuularuuvi- ja monocarrier-valikoimaan. Yli 700-sivuinen julkaisu toimii myös valmistajasta riippumattomana oppaana koneen lineaarikomponenttien ja laitevalmistussovellusten valitsemisessa ja käyttöiän laskemisessa.

Luettelossa on esimerkiksi omistettu 60 sivua valmistajasta riippumattoman kuularuuvien valintaa koskevan informaation tarjoamiseen. Nämä sivut täydentävät NSK:n erilaisten kuularuuviratkaisujen esittelyä, mikä kattaa noin 400 sivua.

Lineaariohjaimia käsittelevät kappaleet kattavat yli 300 sivua ja ne sisältävät yksityiskohtaisia tietoja tuotteiden valinnasta ja käyttöiän laskemisesta. Lisäksi 140 sivua on omistettu NSK-ratkaisuille, joihin kuuluvat: asennusvalmiit lineaariakselit lineaariohjaimilla (Monocarrier, Toughcarrier); kuularuuvit laakereilla ja tarvikkeilla (esimerkkinä anturit); sekä suojakuoret ja moottoreiden adapterit.

Julkaisu on muuta kuin yksinkertainen luettelo ja se tarjoaa käyttäjille laaja-alaisen tiivistelmän lineaariohjaimista ja käyttöyksiköistä. Näiden lisäksi se tarjoaa käytännönläheiset tekniset kuvaukset ja valintaohjeet.

Tässä painoksessa on uutuutena NSK:n viime kuukausina julkaisemat tuotesarjat, mukaan lukien DIN-yhteensopivat suuren nopeuden kuularuuvit työstökoneisiin (valmistettu DIN 69051/ISO 3408 -standardin mukaisesti) sekä tarkkuuskuularuuvit keskenään vaihdettavilla mutteri-akseli-pareilla. Siinä käsitellään ensimmäistä kertaa myös PR/LPR-sarjan tarkkuusvalssattuja kuularuuveja.

NSK:lta voi tilata painetun version ja verkkoversio on ladattavissa osoitteesta: www.nsk-literature.com/en/precision-machine-components

Yli 700-sivuinen uusi painos tarkkuuskonekomponenttien luettelosta esittelee koko NSK:n lineaariliikeohjelman


Uusi tarkkuuskonekomponenttien luettelo NSK:lta

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan