www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan EEC One: uusi versio ja uusia kieliä

Eplan Engineering Center Onen (EEC One) uusi versio perustuu mottoon “integroitu teollisuus”, eikä se ole vain yksittäisen alan yhdistetty järjestelmä kokonaisratkaisun tuottamiseksi. EEC Onessa on nyt monikielinen toiminnallisuus, joka poistaa kansalliset esteet ja varmistaa näin automaation paremman kansainvälisen vuorovaikutuksen. Asiakkaat käyttävät ohjelmistoa tuottaakseen kaavioita ja nestesuunnitelmia automaattisesti, nyt myös venäjäksi ja kiinaksi.

Eplan EEC One: uusi versio ja uusia kieliä
Kuvat: EEC Onessa on nyt monikielinen toiminnallisuus, joka poistaa kansalliset esteet ja varmistaa näin automaation paremman kansainvälisen vuorovaikutuksen.

Uuden kehityksen avaintekijöitä ovat vieläkin perusteellisempi integroituminen Eplan Platformiin ja lisääntynyt kansainvälinen suuntautuminen neljän ylimääräisen ohjelmistokielen avulla. Olemassaolevaa integraatiota arvoasetuksille, varianteille ja kirjoitusteknologiaan on myös laajennettu. Tulevaisuudessa käyttäjät pystyvät käyttämään osia Eplan Platformin tietokannasta EEC Onen kautta. Valitut osat ja niiden ominaisuudet hyväksytään suoraan EEC Onessa ja niitä voidaan käyttää lisäautomaatiotarkoituksiin. Hyödyt ovat selviä: automaation lisääntyminen kaavojen tuotannossa, vähentynyt manuaalinen syöttö ja alhaisemmat virhetasot, sekä optimoidumpi ja helppokäyttöisempi käyttö. Uusi versio tukee tietenkin nykyistä Eplan Platform 2.2 -versiota.

Automaatiota yhteensopivalla esityksellä
Yhdysvaltojen markkinoilla toimivien yritysten pitää konfiguroida järjestelmänsä ja laitoksensa IEC-standardien mukaisesti, mutta niiden pitää myös hallita Ladder Technologies -standardit. EEC Onen uusi versio tuottaa kaavioita tähän tyypillisesti amerikkalaiseen standardiin. Yksinkertainen vaihtaminen IEC- ja Ladder-näkymän välillä on myös bonus. EEC Onen asetuksista riippuen suunnitelmat luodaan automaattisesti joko IEC- tai Ladder Technologies -standardiin perustuen. Todellinen käytännön etu: samasta datalähteestä voidaan palvella erilaisia kohdemarkkinoita.

Monitaitoinen, nyt 6 kielellä
EEC One on nyt täysin valmis maailmanlaajuisille markkinoille neljällä uudella kielellä (ranska, espanja, venäjä ja kiina). Yhdessä EPLAN Platformin kanssa kokoonpanoinsinöörit voivat nyt luoda projekteja automaattisesti omalla kielellään. Tämän etuna on se, että kielimuurit poistetaan ja ohjelmistojen hyötysuhde kasvaa. Kansalliset rajat ylittävät kansainväliset yritykset arvostavat uutta toimintoa. Eplan Engineering Centre One (EEC One) on jo vakiinnuttanut asemansa Saksassa ja englanninkielisissä maissa vuoden kuluessa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan