www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan-kumppaniverkoston käynnistäminen

EPLAN:n vuoden 2020 lopulla perustama uusi kumppaniverkosto yhdistää siihen osallistuvien yhteistoimintakumppaneiden maailmanlaajuisen asiantuntemuksen ja tarjoaa lisäetuja asiakkaille. EPLAN-kumppaniverkosto (EPN) määrittää yhteiset sitovat tavoitteet, jotka parantavat integrointia koko arvoketjussa. Käyttäjät hyötyvät jatkuvuuden ja integraation lisäyksestä, erityisesti alueilla, kuten PLM, ERP ja PLC kuin möys simulaatioissa. Valmistajien välisen tietojen jakamisen ansiosta asiakkaiden on helpompaa integroida lukuisia alalla käytettäviä järjestelmiä.

Eplan-kumppaniverkoston käynnistäminen
Eplan Partner Network.jpg: Eplan-kumppaniverkosto (EPN) yhdistää yhteistoimintakumppaneiden asiantuntemuksen ja määrittää selkeät kehitystavoitteet.

Monheim, Saksa, 11. tammikuuta 2021 - Vuoden vaihteessa EPLAN, suunnitteluratkaisuiden toimittaja, käynnistää kumppaniverkostonsa (EPN). Tämä tarjoaa puitteet, joiden avulla nykyiset ja uudet kumppanit voivat yhdessä kehittää ja markkinoida rajapintoja. EPN-kumppanuus perustuu yhteisiin sitoviin tavoitteisiin rajapintojen parantamista ja tukemista varten. Tämä sitoutuminen lisää asiakkaan saamia etuja ja parantaa laatua.

Maksimiedut täydellisen yhteistoiminnan kautta


Eplan-kumppaniverkoston käynnistäminen
Sebastian Seitz.jpg: »Useiden sovellusten tehokas yhteistoiminta on asiakkaillemme erityisen tärkeää. Keskitymme tästä syystä EPN-verkostossa integroinnin yhteiseen kehitykseen samoin kuin laadunvarmistukseen ja tukeen,» sanoo Eplanin toimitusjohtaja Sebastian Seitz.

Eplanin toimitusjohtaja Sebastian Seitz avaa aihetta lisää: »EPLAN-ohjelmiston lisäksi asiakkaamme käyttävät myös lukuisia muita ohjelmistosovelluksia useilta eri toimittajilta, esimerkkeinä mm. ERP, PLM, PLC ja simulaatioympäristöt. Näiden eri sovellusten tehokas yhteistoiminta on heille erityisen tärkeää. Keskitymme tästä syystä EPN-verkostossa integroinnin yhteiseen kehitykseen samoin kuin laadunvarmistukseen ja tukeen.»

Integrointi on kaikki kaikessa
Kun häneltä kysyttiin syitä uuden EPLAN-kumppaniverkoston muodostamiseen, yrityksen strategia- & kehitys-ohjelman varatoimitusjohtaja Marco Litto sanoi: »Verkostomme ammattimaisuus lisää systemaattisesti loppukäyttäjien saamia etuja.» Litto jatkaa, että tavoitteet ovat kunnianhimoisia: »Järjestelmiemme väliset liitokset tulisi suunnitella, kehittää, testata, tukea ja markkinoida vähintäänkin yhtä perusteellisesti ja kattavasti kuin mitä tavallisesti teemme omillekin ratkaisuillemme. Tämän ansiosta voimme yhdessä EPN-kumppaneidemme kanssa saavuttaa täysin uuden tason asiakaslähtöisyydessä.» Avoimet rajapintamme ja modernit integrointimme synnyttävät runsaasti erilaisia mahdollisuuksia, joista eri ohjelmistoratkaisuiden käyttäjät voivat hyötyä kumppaniyrityksistä puhumattakaan.


Eplan-kumppaniverkoston käynnistäminen
Marco Litto.jpg: »Verkostomme ammattimaisuus lisää systemaattisesti loppukäyttäjien saamia etuja.», sanoo Eplanin strategia- & kehitys-ohjelman varatoimitusjohtaja Marco Litto.

Mukana arvostettuja yrityksiä
Aloitteessa on jo mukana automaatioalan globaaleja keskeisiä toimijoita, mukaan lukien Bosch Rexroth, Festo, Mitsubishi Electric sekä Rockwell Automation.

Uuteen verkostoon osallistuu myös komponenttivalmistajia, mukaan lukien B&R, Endress+Hauser, ifm electronic, Phoenix Contact, Pilz, samoin kuin Rittal ja ohjelmistopalveluiden tarjoajia, esimerkiksi configit, Contact Software, encoway, Gain, ISD, ISG, keytech, machineering, Procad, Quanos ja SAE. Sekä saksalaisia että kansainvälisiä yrityksiä lähestytään ehdottaen ohjelmaan osallistumista ja EPLAN neuvottelee parhaillaan usean tällaisen yrityksen kanssa. Esimerkiksi korealainen UDMTEK oli ensimmäinen jäsenyyssopimuksen tehnyt aasialainen yritys - ja muita tulee perässä varmasti.

Paras kaikista maailmoista
Bosch Rexroth »nappasi pallon» ja oli mukana jo verkoston aloittamisvaiheessa. Kuten yrityksen myyntiosaston varatoimitusjohtaja Steffen Winkler selittää, »Automaatioratkaisuiden konfigurointi ja tarkkojen laitetietojen dynaaminen toimitus ovat oleellisia Teollisuus 4.0 -hankkeessa. Bosch Rexroth ctrlX Configurator -mahdollistaa kokonaisten ctrlX AUTOMATION -ratkaisuiden konfiguroinnin helpolla tavalla. Kun konfigurointipalvelumme integroidaan suoraan EPLAN Platformiin, käyttäjät saavat nappia painamalla kaikki konfiguroidun järjestelmätopologian laitetiedot, mukaan lukien yksityiskohtaiset tuoteluettelot sekä CAD-tiedot. Tämä integrointi takaa täysin yhtenäiset tiedot ja mahdollistaa tuotetietojen uudelleenkäytön koko digitaalisen suunnitteluvaiheen aikana.»

Rockwell Automation/globaalin liiketoimintakehityksen Yhdysvaltojen varatoimitusjohtaja Tom O’Reilly sanoo: »Yrityksen ja organisaatioiden läpi viety digitaalinen datasäie on yksi päävaatimuksista Connected Enterprise -idean toiminnalle. Tuemme yhdessä Eplanin kanssa yrityksiä näiden kulkiessa digitaalisen transformaation läpi ja mahdollistamme tietojen yhtenäisyyden sekä parannamme suunnitteluprosessien tehokkuutta ja lyhennämme markkinoille tuonnin vaatimaa aikaa."

Myös korealaisen UDMTEK-yrityksen toimitusjohtajalla Gi Nam Wangilla on hyvät syyt liittyä verkostoon. Hän sanoo: »Olemme päättäneet tehdä yhteistyötä Eplanin kanssa EPN-verkostossa ja hyödyntää alansa johtavaa tarjontaa sekä yhdistää ne Eplanin suunnittelualustan kanssa, joka on luokkansa paras. Olemme innostuneita työskentelemään yhdessä maailmanluokan yrityksen kanssa samalla kun aloitamme seuraavan kasvu- ja innovaatiovaiheemme."

EPLAN tekee tästä helppoa sekä käyttäjille että yrityksille. Verkkosivuston kumppanialue tarjoaa EPLAN-kumppaniverkossa mukana oleville yrityksille lisätietoja muun muassa integraatioista, ajankohtaisista uutisista sekä yhteystiedot kysymyksille.

Lopuksi
Digitaalisen transformaation aikakaudella, jolloin pilviratkaisuilla on yhä tärkeämpi rooli, toimittajien on yhä tärkeämpää koordinoida integrointia. EPLAN:n toimitusjohtaja Seitz sanoo, »Maksimoimme EPN-verkoston avulla sekä omien ratkaisujemme että teollisuusautomaatio-ekosysteemissä mukana olevien kumppaneidemme ratkaisujen kokonaisedut jaetuille asiakkaillemme. Yhdessä luomme win-win-tilanteen sekä asiakkaille että kumppaneillemme.»

Lisätietoja osoitteesta: www.eplan-software.com/partner/

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan