www.engineering-suomi.com
EPLAN

EPLAN lisää uusia tuotteita Rockwell Automationin Encompass-ohjelmaan

Maailmanlaajuinen Encompass-yhteistyökumppani EPLAN lisäsi EPLAN Fluid - ja EPLAN Harness ProD -tuotteet Encompass-ohjelmaan. EPLANin tuotevalikoiman avulla käyttäjät voivat verrata suunnitteludataa kaksisuuntaisesti Rockwell Automationin ohjausjärjestelmien kanssa.

EPLAN lisää uusia tuotteita Rockwell Automationin Encompass-ohjelmaan
screen_rockwell.jpg:Kaikki EPLAN Platformin tuotteet on nyt hyväksytty mukaan Rockwell Automationin Encompass Product Reference -ohjelmaan.

Rockwell Automation lisäsi EPLAN Fluid - ja EPLAN Harness proD -tuotteet hyväksyttyjen Encompass-tuotteidensa valikoimaan. Nämä tuotteet liittyvät nyt muiden EPLANin hyväksyttyjen järjestelmien joukkoon, joita ovat EPLAN Electric P8, EPLAN Pro Panel ja EPLAN PPE. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki EPLAN Platformin järjestelmät on nyt listattu. EPLAN on ollut Rockwell Automationin maailmanlajuinen Encompass-yhteistyökumppani vuodesta 2008 lähtien. EPLAN Fluid on suunnittelutyökalu hydrauliikan, pneumatiikan, jäähdytyksen ja voitelun automaattiseen määrittelyyn ja dokumentointiin. EPLAN Platform yhdistää hydrauliikkasuunnittelun kaikkien muiden suunnittelualojen kesken, jotta erilaiset suunnittelu tehtävät voidaan suorittaa rinnakkain ja koko suunnittelu nopeutuu. Tämä nopeuttaa koko koneenrakennusprosessia, vaikka se olisi yhdistetty muihin aloihin, kuten sähkötekniikkaan. EPLAN Harness proD on nykyaikainen 3D-ohjelmistojärjestelmä tehokkaaseen johtosarjojen suunnitteluun ja dokumentointiin. Järjestelmän vahvuuksia ovat automatisoidut työvaiheet, EPLAN Platformin johdotuksen importoinnista, automaattisiin kaapelointireitteihin, dokumentaation tuottamiseen ja 2D Nailboard-piirustusten luontiin. Kyky hallita mekaniikkaan liittyviä tietoja eri MCAD-järjestelmistä ja ECAD-järjestelmien kytkentätietoja tarkoittaa, että EPLAN Harness proD on mahdollista integroida saumattomasti PDM-ympäristöihin. Tämä mahdollistaa johdinsarjan suunnittelun, vaikka mekaanista prototyyppiä ei ole saatavilla. Lyhyesti: kehitysajat lyhenevät, tuottavuus kasvaa ja projektien laatu paranee jatkuvasti.

Nämä tekniset ratkaisut tarjoavat lisäsynergiaa Rockwell Automationin ja EPLANin välillä. Käyttäjät voivat nyt luoda sähkösuunnitelmansa käyttäen tietokantaan keskittyviä ja kohteeseen suuntautuvia arkkitehtuureja ja käyttää sitten kaksisuuntaista ohjaustietojen synkronisointia EPLAN Electric P8:n ja RSLogixTM 5000:n välillä. P8-järjestelmässä käytetään RSLogixTM Architectia laitteistojen ja tunnusten synkronisointia varten sekä ohjausjärjestelmän että sähköpiirustusten välillä. Nyt on mahdollista käyttää EPLAN Pro Panelia suunnittelemaan sähkökeskusten layoutit eTouch-tekniikalla tuetun 3D-suunnittelun avulla. Tekniset tiedot voidaan sitten lähettää suoraan valmistusosastolle. Ratkaisutoimittajat, järjestelmäintegraattorit, koneiden ja laitteistojen rakentajat (OEM) ja tekniikkayritykset hyötyvät kaikki EPLANin ja Rockwell Automationin välisestä yhteistyöstä.

Taustaa:
Encompass Product Partnersin kautta asiakkaat voivat nopeasti löytää lisätuotteita, jotka ratkaisevat parhaiten kaikki sovellusten haasteet. Nämä tuotteet ovat elintärkeitä komponentteja tai liitäntäratkaisuja, jotka laajentavat ja parantavat Rockwell Automationin asennuksia.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan