www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT USB-to-CAN V2  – hyvästä tuli entistäkin parempi.

HMS tuo markkinoille uudistetun version erittäin menestyksekkäästä USB-to-CAN-liittymästä IXXAT-tuotemerkin alla.

IXXAT USB-to-CAN V2  – hyvästä tuli entistäkin parempi.
Uusi IXXAT USB-to-CAN V2 -liittymä tarjoaa merkittäviä etuja käyttäjille yhdistäen olemassa olevia ja uusia ominaisuuksia. USB-to-CAN V2 -liittymän laitteisto on tehokas ja se yhdistää USB 2.0 -portteihin 480 Mt/s nopeudella. Tämä mahdollistaa erittäin suuren datasuoritustehon mahdollisimman pienellä latenssilla ja alhaisella virrankulutuksella. Näin liittymästä tulee sopiva erittäin vaativiin sovelluksiin maksimaalisella väyläkuormalla ja CAN-bittinopeuksilla, jotka ovat jopa 1 Mt/s esimerkiksi simulointisovelluksissa.

Se tarjoaa yhä aikaisemman USB-to-CAN-ratkaisun edut, joita ovat erinomainen kestävyys pitkäaikaisessa käytössä vaativissakin olosuhteissa, äärimmäisen helppo käytettävyys ja kustannustehokkuus.

Todistettujen IXXAT VCI - ja IXXAT ECI -ohjainten olemassa olevat versiot tukevat uutta USB-to-CAN V2 -versiota ja mahdollistavat myös drop-in-käytön olemassa olevissa sovelluksissa ilman ohjelmistojen muutoksia, myös kun vaihdetaan eri liittymätyyppien välillä. IXXAT API -versiot CANopen ja SAE J1939:lle tukevat myös uutta USB-to-CAN V2 -laiteperhettä.

USB-to-CAN V2 on saatavana useina variantteina joko yhdellä tai kahdella CAN-liittymällä perustuen ISO 11898-2 -standardiin. Kompaktissa USB-to-CAN V2 -versiossa CAN-yhteys on toteutettu sub-D9-liittimenä tai vaihtoehtoisesti RJ45-liittimenä. Versiot, joissa on kaksi CAN-liittymää, liitetään RJ45-liitinten kautta. Sovitinkaapelit sub-D9-liittimiin tulevat laitteiden mukana. Lisävaihtoehtoihin kuuluvat galvaanisesti eristetyt CAN-liittymät, bulkkivaihtoehdot ja tuki ISO 11898-3 -normin hitaille CAN- ja LIN-liittymille.

Uusi kotelon muotoilu tukee asiakaskohtaisten vaihtoehtojen luomista, jotka voidaan merkitä asiakkaan logolla.

Toinen äskettäin käyttöön otettu variantti on IXXAT USB-to-CAN V2 sulautettuun käyttöön, joka on suunniteltu ilman koteloa, mutta jossa on korttipaikka ja sovitettu USB-kaapeli tietokoneeseen asentamista varten.

Löydät lisätietoja uusista USB-to-CAN V2 -laitteista osoitteessa www.ixxat.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan