www.engineering-suomi.com
Carrier

Carrier julkaisee BluEdge-huoltopalvelun eurooppalaisia HVAC-asiakkaita varten

Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), terveellisten, turvallisten ja kestävien rakennus- ja kylmäketjuratkaisuiden johtava globaali toimittaja, ilmoittaa julkaisevansa uuden BluEdge-huoltopalvelun Carrierin ja CIAT:in lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointi (HVAC) -laitteille Euroopassa. Monitasoinen BluEdge-huoltopalvelu on suunniteltu vastaamaan uniikkeihin asiakasvaatimuksiin ja pitämään laitteet käynnissä tehokkaasti tuotteen koko elinkaaren ajan.

Carrier julkaisee BluEdge-huoltopalvelun eurooppalaisia HVAC-asiakkaita varten
Poikkeuksellisen hyvän palvelun pohjana toimii pitkäaikainen yhteistyö. BluEdge-huoltopalvelun keskiössä toimii monitasoinen palvelumalli, joka tarjoaa valikoiman dynaamisia vaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaan tarpeisiin voidaan vastata täydellisesti. Palvelutasoihin kuuluvat:

Perustaso: Taloudellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on verkkoyhteydellä varustettu jäähdytyskone ja jotka tarvitsevat normaalia asiakastukea. Perustasovaihtoehdossa Carrier voi tukea asiakastarpeita sekä verkon kautta että paikan päällä.

Parannettu: Kattava ennakoivan huollon sopimus, jossa yhdistyvät toiminta paikan päällä sekä monipuoliset etäyhteydet. Carrier maksimoi laitteiden käyttöiän, käyttöasteen sekä suorituskyvyn, tarjoten mukautetun tuen kullekin HVAC-laitteelle. Palvelut voidaan valita kulloistenkin tarpeiden, järjestelmäkonfiguraation ja taloudellisten tavoitteiden mukaan. Parannetussa vaihtoehdossa Carrier takaa, että ratkaisu täyttää F-kaasuasetuksen vaatimukset.

Eliitti: Eliittivaihtoehto on kaikkein huolettomin vaihtoehto asiakkaille, jotka vaativat laitteilta parasta luotettavuutta, käyttöastetta ja taloudellista varmuutta. Tämä sopimus kattaa vaurioituneiden ja huollettavien osien korjauksen tai uusimisen ja se sisältää haluttaessa kattavan varajäähdytyssuunnitelman.

BluEdge-huoltopalvelu auttaa maksimoimaan suorituskyvyn, suojaamaan investointeja sekä pysymään HVAC-budjetissa. Carrier voi tarjota kaikille asiakkaille vaihtoehdon, joka takaa laitteen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Katso lisätietoja BluEdge-huoltopalvelusta osoitteessa www.carrier.com/commercial/fi/fi/palvelu/bluedge/

Carrier julkaisee BluEdge-huoltopalvelun eurooppalaisia HVAC-asiakkaita varten
Katso lisätietoja Carrierin tuotteista osoitteessa www.carrier.com/commercial/fi/fi/

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan