www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

HMS aloittaa IXXAT-tuotteiden jakelun Pohjoismaissa

HMS Industrial Networks ottaa haltuunsa IXXAT-tuotteiden myynnin ja tuen Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

HMS aloittaa IXXAT-tuotteiden jakelun Pohjoismaissa
Vuoden 2013 alussa HMS Industrial Networks osti saksalaisen yrityksen IXXAT Automation GmbH, joka tuottaa koneiden valvonnan ja turvallisuuden laitteita ja laajensi näin edelleen maailman johtavaa teollisen viestinnän ryhmää. HMS on Ruotsissa sijaitseva yritys ja sillä on pitkä kokemus teollisen viestinnän ratkaisujen myynnistä Pohjoismaiden markkinoilla. Siksi se ottaa nyt haltuunsa IXXAT-tuotteiden myynnin, tuen ja jakelun Pohjoismaissa, jonka ulkopuolinen jakelija hoiti aikaisemmin.

Markkinoita johtavat CAN-liittymätuotteet
IXXAT-tuotteet ovat olleet jo pitkään koneiden, turvallisuuden ja autojen viestintäratkaisujen markkinajohtajia ja ne ovat olleet erityisen menestyksekkäitä Keski-Euroopan CAN-markkinoilla. IXXAT-tarjontaan kuuluvat CAN-tietokoneliitännät, jotka mahdollistavat CAN-verkkopääsyn ohjaus- ja analyysisovelluksiin. Se sisältää myös toistimia, siltoja, I/O-moduuleja ja ohjaimia EtherCAT-, POWERLINK- tai CAN-perustaisiin sovelluksiin. Lisäksi IXXAT-tuotteet johtavat markkinoita teollisuuden viestintään liittyvissä toiminnallisen turvallisuuden ratkaisuissa.

Kolmannen osapuolen jakelija suoritti aikaisemmin IXXAT-tuotteiden jakelun Pohjoismaissa, mutta HMS:n vahvan läsnäolon takia alueella se päätti myydä suoraan asiakkaille tällä alueella. Näin HMS:n Pohjoismaiden myyntiorganisaatio hoitaa IXXAT-tuotteiden myynnin ja tuen.

”IXXATIN sulautuminen HMS:ään on onnistunut hyvin ja HMS:lle on vain loogista myydä IXXAT-tuotteita Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa”, kertoo Peter Greenfort, HMS:n kansainvälisen myynnin johtaja. ”Tämä on suuri etu IXXAT-tuotteiden käyttäjille Pohjoismaissa, sillä he saavat nyt tukea HMS:n maailmanlaajuiselta organisaatiolta ja suoran yhteyden Ruotsin Halmstadin päätoimipaikkaan. Näin he voivat myös laajentaa teollisen viestinnän ratkaisuja HMS:n Anybus- ja Netbiter-tarjonnan kautta”, lisää Peter Greenfort.

HMS esittelee IXXAT-tuotteet ensimmäistä kertaa markkinoilla keväällä 2014 järjestettävässä seminaarisarjassa.

Kaikki yhteystiedot ovat saatavana sivustolla www.ixxat.com.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan