www.engineering-suomi.com
NSK

NSK ja B&K Vibro: CMS-tarjonnan laajentaminen vahvistaa teollisuusliiketoimintaa

Brüel & Kjær Vibrosta (B&K Vibro) tuli 1. maaliskuuta 2021 osa NSK Ltd:tä. Kyseisenä päivänä Saksassa Darmstadtissa pääkonttoriaan pitävä B&K Vibro järjesti verkossa tervetulotapahtuman, jossa se selitti hankinnan tarkoitusta erityisesti työntekijöille.

Saimon Nogami, Senior Executive Vice President NSK Ltd, selitti verkossa esitetyssä tervehdyspuheessaan ne tavoitteet, joita NSK yrittää saavuttaa kyseisellä integroinnilla: »Hankkimalla B&K Vibron laajennamme asiantuntemustamme ja saamme mahdollisuuden kasvattaa yrityksen teollisuusliiketoimintaa monipuolisten kunnonvalvontapalveluiden avulla. Tämä on linjassa strategiamme kanssa tarjota erittäin laadukkaiden liikekomponenttien lisäksi kokonaisia järjestelmäratkaisuja ja -palveluja." Lopullinen tavoite on, että asiakkaamme näkevät parannuksen koneiden tuottavuudessa ja tuotteiden laadussa, päästen tällä tavoin lähemmäksi »älykkään tuotantotilan» käsitettä.

B&K Vibro vuorostaan saa ostoksen seurauksena huomattavasti paremman markkina-aseman useilla teollisuussektoreilla. NSK on loppujen lopuksi yksi maailman kolmesta suurimmasta laakerivalmistajasta ja toisaalta pyörivien koneiden ja järjestelmien kunnonvalvonta on yksi B&K Vibron ydinosaamisaloista. B&K Vibron toimitusjohtaja Marcel Van Helten sanoi: »Tämä on erittäin jännittävä päivä yrityksellemme; olemme iloisia siitä, että meistä tulee osa NSK:ta.»

NSK Ltd:n varatoimitusjohtajan ja NSK Europen toimitusjohtajan Dr. Ulrich Nassin näkökannalta NSK:sta voi hankinnan ansiosta tulla CMS-ratkaisujen johtava toimittaja: »Käytämme B&K Vibron asiantuntemusta ja mainetta toteuttaaksemme menestyviä projekteja asiakkaillemme maailmanlaajuisesti ja tarjoamme heille CMS-ratkaisuja, joiden lisäarvo on korkea.»

Tulevina viikkoina NSK:n ja B&K Vibron johtotiimit kehittävät konkreettisen etenemissuunnitelman tämän strategian toteuttamiseksi.

Virtuaalisessa tervetulotapahtumassa NSK Ltd:n varatoimitusjohtaja ja NSK Europen toimitusjohtaja Dr. Ulrich Nass (vasemmalla) ja Brüel & Kjær Vibron toimitusjohtaja Marcel Van Helten (oikealla) selittivät yhteenliittymän kasvustrategiaa työntekijöille


NSK ja B&K Vibro: CMS-tarjonnan laajentaminen vahvistaa teollisuusliiketoimintaa

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan