www.engineering-suomi.com
NSK

Dr. Ulrich Nassista tulee NSK Europe Ltd:n uusi toimitusjohtaja

NSK Ltd:n johtokunta ilmoitti Dr. Ulrich Nassin ylennyksestä NSK Europe Ltd:n toimitusjohtajaksi. Nimitys tuli voimaan 1. lokakuuta 2019. Dr. Nass nimitettiin samana päivänä myös NSK Ltd:n varatoimitusjohtajaksi. Sen jälkeen kun hän aloitti operatiivisena johtajana helmikuussa 2019, hän on käynnistänyt NSK-Euroopan transformaation tulevaisuutta varten.

Masatada Fumoto, hänen edeltäjänsä, sanoi: »Onnittelen Dr. Nassia johtokunnan kaikkien jäsenten puolesta tämän nimityksen johdosta ja haluan toivottaa hänelle kaikkea parasta sekä menestystä tässä uudessa avainasemassa NSK-Euroopan tulevaa kehitystä ajatellen sekä menestystä edessä odottavien tehtävien suorittamisessa.»

Masatada Fumoto liittyi NSK:hon vuonna 1984 ja hänet nimitettiin NSK Europe Ltd:n toimitusjohtajaksi huhtikuussa 2018. Hän jatkaa tehtävässään NSK Ltd:n varatoimitusjohtajana sekä autoteollisuuden ohjaus- ja aktuaattoridivisioonan johtajana.

NSK on globaali organisaatio, joka tutkii, suunnittelee ja valmistaa liike ja ohjaus -ratkaisuja, jotka tukevat tärkeitä mobiliteetti- ja teollisuussovelluksia. Yritys on tällä hetkellä Japanin johtava laakeritoimittaja sekä markkinaosuudeltaan maailman kolmanneksi suurin toimittaja.

Dr. Ulrich Nass aloitti NSK Europe Ltd:n toimitusjohtajana 1. lokakuuta 2019. Sen jälkeen kun hän aloitti operatiivisena johtajana helmikuussa 2019, hän on käynnistänyt NSK-Euroopan transformaation tulevaisuutta varten.


Dr. Ulrich Nassista tulee NSK Europe Ltd:n uusi toimitusjohtaja

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan