www.engineering-suomi.com
HURON

MU TECH

Huronin MU TECH on lähtötason 3-akselinen jyrsijä, jossa on vakiona sähköinen kara ja tämä ominaisuus erottaa sen muista jyrsijöistä. Monipuolinen ja monisovelluksinen MU TECH voi toimia myös 3+2 akselin tilassa. Se tarjoaa suurta tehokkuutta alhaisella nopeudella suurten osien karkeaan leikkaamiseen, sillä sitä voidaan käyttää S1-palveluluokassa alkaen 3 000 rpm:n nopeudesta ja palveluluokassa S6 40 % ajasta nopeudella 2 200 rpm. Viimeistelytoiminnot voidaan myöhemmin suorittaa 5 akselin tilassa suurella nopeudella. MU TECH 6 on ensimmäinen saatavana oleva versio ja sen pöydän halkaisija on 600 mm.

MU TECH
MU TECH sisältää vakiona nopean sähköisen karan. Se tarjoaa 23 kW virtaa 75 Nm:n väännöllä ja maksiminopeudella 12 000 rpm. Sitä voidaan käyttää jatkuvan palvelun (S1) tilassa alkaen nopeudesta 3 000 rpm ja jatkuvan palvelun tilassa vaihtelevalla kuormituksella (S6) 40 % ajasta nopeudella 2 200 rpm. Sähköisessä karassa on pyörivä pää (B-akseli). Kierto +30°/-120° mahdollistaa mekaanisten komponenttien koneistamisen pysty- ja vaakasuorassa. Jatkuva pään pyöriminen saavutetaan välyksettömällä järjestelmällä, joka mahdollistaa myös kaikki mahdolliset 5 akselin muotoilun sovellukset. Karan muotoilu ja korkean suorituskyvyn laakerit takaavat virheettömän työstön vakauden. MU TECH on myös varustettu erityisellä jäähdytysjärjestelmällä, joka ylläpitää oikeaa lämpötilaa.

Korkean suorituskyvyn suuren halkaisijan kuularuuvit ohjaavat jokaista akselia ja anturit ohjaavat kaikkia liikkeitä, jotta varmistetaan yhden sadasosamillimetrin tarkkuus kolmen akselin kohdalla. Suurin lineaarinen nopeus on 30 m/min.

MU TECHin rakenteelliset osat on valmistettu vahvasti uurretusta valuraudasta, kuten muissakin Huron-sarjan koneissa. Näin tärinä vaimenee huomattavasti ja taataan työstön suuri vakaus. Symmetrinen rakenne takaa erittäin suuren geometrisen vakauden.

MU TECH

Myös MU TECHin muotoilu on erittäin ergonominen. Sen laajasti aukeavat ovet tarjoavat helpon pääsyn työskentelyalueelle pään irrottamista ja muita toimia varten, kuten koneen lastaus nostokurjella. Kaikki liikeakselit mahtuvat runkoon ja 1 000 x 600 mm:n kokoinen pöytä siirtyy vertikaalisesti enintään 560 mm:n tilassa. 750 mm:n vedon poikittaiselle kannattimelle asetetaan 560 mm:n vedon pukki.

j 600 mm:n pyörivää pöytää (C-akseli) käytetään 5-puoliseen koneistukseen ja sen välyksetön ajoa ja korkean tarkkuuden 5-akselista työkappaleiden työstöä työkappaleille, joiden mittoina ovat jopa J 800 x 550 mm.

Standardissa automatisoidussa työkalunvaihtajassa on 24 työkalua ja sen ominaisuuksia ovat kaksinkertainen varsi ja rumputyyppinen työkalumakasiini.

MU TECH voidaan varustaa lisäksi ylimääräisellä kiinteään pöytään lisättävällä pyörivällä pöydällä, muilla karoilla, 40 tai 60 aseman työkaluvaihtajalla, työkalun kautta kulkevalla jäähdytysaineella ja työkappaleen ja työkalun kosketusantureilla.
 
MU TECH

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan