www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Uusia ideoita mittaamiseen

IO-Link tarjoaa mittaustuloksia millimetrien tarkkuudella

Uusia ideoita mittaamiseen
Kuva 1: Uudet LGM-sarjan mittausvaloverkot tarjoavat mitatut arvot suoraan millimetreinä

Standardien tehtävien monimutkaiset yhden säteen mittaukset ja hankalat kokoonpanot voidaan nyt unohtaa. Uusi LGM-sarjan mittausvaloverkko on uusin Pepperl+Fuchsin automaatiovaloverkkojen perheen jäsen. ”Tämä tuote on ylivoimainen voittaja mittausvaloverkkojen markkinoilla yksikköön integroitujen 16 etukäteen määritellyn mittausvaihtoehdon ansiosta”, kertoo tuotepäällikkö Carsten Roth. ”Käyttäjät voivat valita sovellukselleen optimaalisen mittaustavan ja saada mitatut arvot suoraan millimetreinä. Näitä ovat kohteen korkeus, kohteen sijainnin alin tai korkein arvo, summa, keskiarvo jne.

Arvot lähetetään digitaalisesti erittäin nopeita työjaksoja pitkin jopa kun säteiden risteäminen aktivoidaan käyttäen IO-Linkiä. Se mahdollistaa kätevän käyttöönoton ja ylläpidon ohjaustasolta. Parametrointi ja konfigurointi suoritetaan ulkoiselta ohjelmoijalta ilman tietokonetta, joten erillistä ohjelmistoa ei tarvita.

LGM-valoverhojen profiili on erittäin matala, joten ne mahtuvat hyvin ahtaisiin tiloihin. Innovatiiviset ja työkaluttomat asennusvarusteet tekevät asennuksesta, linjaamisesta ja vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. IP67-alumiinirunko kestää huonojakin ympäristöolosuhteita ja kylmävarastointilämpötiloja.

LGM on saatavana eri erotuskyvyillä ja kentän korkeuksilla (enintään 3 200 mm), mikä mahdollistaa suuret mittausalueet. ”Monimutkaisissa tuotteissa yhden säteen tuotto arvioi jokaisen säteen, nämä mittausvaloverhot puolestaan tarjoavat mitatut arvot millimetreinä ilman aikaa vieviä laskelmia ja asettavat uudet standardit kompaktin muotoilun, funktionaalisuutensa ja ainutlaatuisen hinta/laatusuhteensa ansiosta”, lisää Roth.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan