www.engineering-suomi.com
EPLAN

Esikatsaus tulevaan: EPLAN Platform 2022

Ratkaisutoimittaja Eplan esittelee Hannoverin digitaalisilla messuilla ensimmäistä kertaa kesällä lanseerattavan Eplan Platformin. Täysin uusi käyttöliittymä, joka tarjoaa Ribbon-tekniikan ja tumman tilan, vastaa nykyisiä ohjelmistotrendejä ja takaa helppokäyttöisyyden. Uusi 2D-grafiikkamoduuli ja keskitetty laitehallinta takaavat optimaalisen suorituskyvyn. Ja vielä yksi käytännöllinen plussa: Eplan eManage -pilvipalvelu takaa suunnitteluintegraation tarjoamalla yhteyden ohjelmistoalustan ja pilvipalveluiden välille. Siirtyminen uuteen subscription-tilausmalliin tekee ohjelmiston käytöstä entistä joustavampaa.

Esikatsaus tulevaan: EPLAN Platform 2022
Eplan Platform 2022_EN.jpg: Uudessa Eplan Platform 2022 -versiossa on täysin uusi käyttöliittymä. Käytännöllinen ja monitoiminen työkalurivi, jossa käytetään modernia ribbon-teknologiaa, mukautuu joustavasti sovelluksen mukaan.

Monheim, Saksa, 12. huhtikuuta 2021 - Eplan Platform 2022 -version kohokohta on täysin uusi käyttöliittymä, joka parantaa käyttömukavuutta merkittävästi. Tässä keskitytään yksinkertaisuuteen ja selkeyteen, jossa ulkonäkö ja toiminnot perustuvat uusimpiin mobiililaitteista tuttuihin sovelluksiin ja kansainvälisesti vakiintuneisiin työpöytäsovelluksiin. Tagi-ominaisuuksien avulla käyttäjät pääsevät suoraan tärkeisiin ja usein käytettyihin toimintoihin. Nykyaikaista ribbon-tekniikkaa käyttävä käytännöllinen työkalurivi mukautuu joustavasti sovelluksen mukaan, esimerkiksi vaihdettaessa 2D-tilasta 3D-tilaan. Se myös yhdistää eri valikot ja työkalurivit yhteen paikkaan, mikä helpottaa kokeneiden käyttäjien päivittäistä työskentelyä ja mahdollistaa samalla tehokkaan (uudelleen)tutustumisen ohjelmistoon. Lisäksi Eplan on suunnitellut täysin uudelleen sekä 2D- että 3D-suunnittelun käyttöliittymän. Kokonaistuloksena on moderni sovellus, jonka ulkoasu on optimaalinen.

Vahva suorituskyky myös suurissa hankkeissa

Täysin uusi 2D-tilan grafiikkamoduuli takaa optimaalisen suorituskyvyn myös suurissa projekteissa. Käsittelyä on nopeutettu merkittävästi, erityisesti DXF- tai DWG-tiedostojen tuontia. Uusi keskitetty osien hallinta tarjoaa lisäksi enemmän joustavuutta laitetietojen muuntamiseen objekti-orientoituneen tiedonhallinnan avulla. Integroidun varianttien hallinnan ansiosta käyttäjät voivat tallentaa kaikki device properties-valinnat yksittäiseen varianttiin. Laitteille voidaan helposti määrittää erilaisia makroja hetkessä - tämä helpottaa ulkoisten laitetietojen käsittelyä, myös esimerkiksi Excelissä.


Esikatsaus tulevaan: EPLAN Platform 2022
Dark Mode.jpg: Tuki tummalle ja vaalealle tilalle tarjoaa modernin vaihtoehton, jonka ulkoasu on optimaalinen.

Hyvä yleiskatsaus projektitasolla

Uuden Backstage-näkymän avulla käyttäjät voivat muokata keskitetysti kaikkia Eplan Projectin osa-alueita - esimerkiksi avata ja luoda projekteja, tuoda DWG-tiedostoja sekä viedä PLC- ja valmistustietoja. Luettelo viime aikoina käytetyistä hankkeista antaa erinomaisen yleiskuvan, samoin kuin kaikkien hankkeeseen liittyvien toimien looginen järjestäminen. Uudessa integroidussa Insert Centerissä yhdistyvät kaikki symbolien, makrojen ja laitteiden lisäystoiminnot, mukaan lukien graafinen esikatselu - kaikki, mitä tarvitaan piirikaaviokuvien tehokkaaseen luomiseen. Usein käytetyt komponentit voidaan merkitä suosikeiksi ja tagillä merkitä haluttuja työnkulkuja varten.

Eplan eManage yhdistää Platformin ja pilven
Uusi Eplan Platform 2022, joka lanseerataan tänä kesänä teemalla »It’s in your hands», sisältää monia muitakin innovaatioita. Yksi niistä on paikallisen ohjelmistoalustan ja pilvipalvelun suora yhteys. Eplan eManagen avulla Eplan Platformin projektit voidaan nyt ladata suoraan pilviympäristöön, josta niitä voidaan jakaa ja hallita. Ilmainen versio on ollut saatavilla maaliskuun puolivälistä lähtien.

Katso lisätietoja osoitteesta: www.eplan-software.com/inyourhands

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan