www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan esittelee eManagen uuden täysversion

Käyttäjät pystyivät lataamaan, jakamaan ja hallitsemaan Eplan-projekteja pilviympäristössä eManagen ilmaisversiolla. Ratkaisutoimittaja Eplan esittelee nyt ohjelmiston täysversion, joka tarjoaa huomattavasti enemmän lisäarvoa: masterdataa voidaan käsitellä pilvipalvelussa, samoin kuin lisädokumentteja. Myös suorituskyky on parantunut lisäkapasiteetin ansiosta. Yhteistyö muodostaa sovelluksen ytimen ja ratkaisu verkottaa yhteen OEM-valmistajat, järjestelmäintegraattorit, koneenrakentajat ja operaattorit. .

Eplan esittelee eManagen uuden täysversion
Eplan eManage.jpg: Yhteistyö muodostaa Eplan eManagen uuden täysversion ytimen. Pilvipohjainen ohjelmisto verkottaa yhteen OEM-valmistajat, järjestelmäintegraattorit, koneenrakentajat ja operaattorit.

eManagen täysversio on ollut saatavilla siitä lähtien, kun uusi Eplan Platform 2022 julkaistiin syyskuussa. Tämän innovatiivisen pilviohjelmiston maksullinen laajennusvaihe mahdollistaa ensimmäiset askeleet kohti yhteistyöpohjaista suunnittelua laajemmin.

Kattavat tiedot koko ketjulle
Jos projekti jaetaan pilvipalvelussa, piirikaaviot ovat tähän saakka olleet näkyvissä, mutta kaikki siihen liittyvä dokumentaatio ei ole ollut. Eplan eManagen täysversio tarjoaa lisäarvoa tässä asiassa. Projektin sidosryhmät saavat käyttöönsä kaikki projektiin kuuluvat tiedot ja dokumentit, mukaan lukien osaluettelot sekä neutraalit dokumentit Excelissä. Näistä tulee keskenään vaihdettavia yhtenäisen tietopohjan avulla. Eplanin teknisten ratkaisujen johtaja Claas Schreibmüller selittää: "Täydellinen yleiskuva asiakkaan vaatimuksista ja projektin vaatimuksista lisää läpinäkyvyyttä kaikille koneen tai laitosjärjestelmän kehittämiseen osallistuville sidosryhmille." Sopivalla oikeuksien hallinnalla varmistetaan, että tietojen käyttöä voidaan säädellä tarkasti.

Masterdata käytettävissä kaikkialla
Monet työskentelevät nykyään kotoa käsin, ja tässä kohtaa käyttäjät törmäävät usein järjestelmän asettamiin rajoituksiin: vaikka he voivat päästä käsiksi itse projektiin, he eivät useinkaan pääse käsiksi vastaavaan masterdataan, joka on määritelty käytettäväksi kaikissa yrityksen suunnitteluprojekteissa. Eplan eManage tarjoaa nyt mahdollisuuden jakaa järjestelmään liittyvää masterdataa, joka voidaan helposti hakea ja tarvittaessa ottaa mukaan "pack & go" -periaatteella. Projektipäälliköt voivat näin ollen hyvin helposti asettaa masterdatan saataville keskitetysti. Schreibmüller tiivistää: "Missä tahansa käyttäjä työskenteleekin, kaikki tarvittava masterdata on saatavilla, eikä sitä tarvitse kopioida vaivalloisesti."


Eplan esittelee eManagen uuden täysversion
Claas Schreibmüller.jpg: "Täydellinen yleiskuva asiakkaan vaatimuksista ja projektin vaatimuksista lisää läpinäkyvyyttä kaikille koneen tai laitosjärjestelmän kehittämiseen osallistuville sidosryhmille", sanoo Eplan Engineering Solutions -yksikön johtaja Claas Schreibmüller.

Takaisinpäin yhteensopivuus turvaa projektien käyttömahdollisuudet
Toimittajaspesifikaatiot ja tarjouspyynnöt vaativat usein tietyn ohjelmaversion. Tämä merkitsee usein sitä, että projektikumppanit joutuvat käyttämään useita eri Eplan-ohjelmiston versioita. Uudessa eManage-versiossa Eplan Platform 2022 -projektit voidaan tallentaa esimerkiksi taaksepäin yhteensopiviksi vaikkapa version 2.9 kanssa. Tämä poistaa tarpeen ylläpitää useita Eplan-ohjelmiston versioita sekä yksinkertaistaa koko työnkulkua toimittajaympäristössä.

Laajennettu tallennustila tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn
eManagen ilmaisversion käyttäjillä on tähän saakka ollut Eplan Cloudissa käytössään 10 gigatavua tallennustilaa. Täysversiossa tämä kapasiteetti kasvaa 10 gigatavulla jokaista yrityksen "käyttäjälisenssiä" kohden, ja tämä lisätallennustila on kaikkien käytettävissä. Ylimääräinen pilvitallennustila on aktiivista yhteistyöympäristöä eikä pelkkää tallennustilaa. Näin varmistetaan optimaaliset olosuhteet myös valtioiden rajat ylittävälle globaalille yhteistyölle. Sellaiset Eplan-ohjelmiston käyttäjät, jotka käyttävät konversiopakettia osana tilaukseen siirtymistä, saavat automaattisesti käyttöönsä eManagen täysversion.

Katso lisätietoja osoitteesta: www.eplan-software.com/emanage/

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan