www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Uudet koodinlukijat sopivat laajaan sovellusten valikoimaan: heijastavien pintojen luotettava lukeminen polarisaatiosuodattimien avulla.

Uusi kamerapohjaisten koodinlukijoiden sarja on nyt varustettu erityisellä polarisaatiosuodatintekniikalla, joka laajentaa merkittävästi laitteiden sovelluskenttää. Viiva- ja Data Matrix -koodit sijaitsevat usein kiiltävillä ja heijastavilla pinnoilla, mikä voi häiritä merkittävästi lukutoimenpidettä. Uudet koodinlukijat ovat luotettavia tällaisten heijastusten poistamisessa ja ne mahdollistavat nopean ja luotettavan metallipohjaisen teriaalin lukemisen.

Uudet koodinlukijat sopivat laajaan sovellusten valikoimaan: heijastavien pintojen luotettava lukeminen polarisaatiosuodattimien avulla.
Kuvateksti: OPC120P-koodinlukija erittäin heijastaville pinnoille

Uudet Pepperl+Fuchsin OPC120W- ja OPC120P-sarjojen 1-D- ja 2-D-koodien lukijat kattavat poikkeuksellisen laajan sovellusalueen. OPC120W-mallit tarjoavat erinomaisen kustannus-hyötysuhteen ja ne ovat monipuolisia standardinopeuksien vakiosovelluksiin. OPC120P-malli sopii hyvin vaikeampiin tehtäviin: se pystyy käsittelemään korkeanopeuksisia sovelluksia, joiden nopeus on jopa 10 m/s tai 100 lukemista/s ja siinä käytetään ainutlaatuista polarisuodatustekniikkaa. Koodien lukeminen on luotettavaa erittäin heijastavilta pinnoilta, kuten metalleilta, muovilta, PCB:ltä, kalvojen alta tai kaartuvilta pinnoilta. Muita tämän laitteen tarjoamia etuja ovat pyörivä enkooderitulo polkujen synkronointiin ja kyky lukea viivakoodeja jopa 200 mm etäisyydeltä monien kuvien kaappaamisen kautta. Suuri kohdistussyvyys mahdollistaa lukemisen suurelta etäisyydeltä ilman parametrimuutoksia. Lisäksi koodinlukijoiden liittymävalikoimaan kuuluvat PROFINET, RS232 ja Ethernet.

OPC120-sarjan laitteet lukevat koodisymboleja DataMatrix, Interleaved 2/5, Code 39, Code 128, EAN13 ja Pharmacode. Lisäksi ne voivat havaita erilaisia kuvioita, voimassaoloaikoja ja logojen esiintymiä ja sijainteja. Koodinlukijoilla on monia muita ominaisuuksia, mukaan lukien koodin laadun tulostus, murtokuvioiden automaattinen tallennus, lähtömerkkijonon muotoilu ja koodin vastaavuuden toiminto. Näitä toimintoja voidaan käyttää jopa neljään erilliseen kaapatun kuvan alueeseen. Uusien koodinlukijoiden laaja toimintavalikoima ja suojausluokitus IP67 tekevät niistä sopivia moniin sovelluksiin ja monille aloille.


Kirjoittaja: Tohtori Tim Weis, tuotepäällikkö, Industrial Vision Components, Pepperl+Fuchs GmbH

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan