www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

CanAnalyser 3 – nyt vielä tehokkaampi

IXXAT canAnalyser tehokas analyysityökalu sekä teollisuus- että ajokäyttöön soveltuvien CAN-verkkojen kehittämiseen, testaamiseen ja ylläpitoon. HMS Industrial Networks tuo nyt markkinoille canAnalyser Version 3:n, jonka toiminnallisuutta ja käyttöliittymää on parannettu.

CanAnalyser 3 – nyt vielä tehokkaampi
Uusia ominaisuuksia
IXXAT canAnalyserin "Multi-Board Support” tukee jopa 64 CAN-kanavaa samanaikaisesti ja tiedot esitetään käyttäen yhtenäistä aikakantaa.

Kun moduulit muodostavat samanaikaisen yhteyden useaan CAN-kanavaan, Multi-Board Support tarjoaa lisäetuja – esimerkiksi seurantamoduuli tekee canAnalyserista erittäin tehokkaan dataloggerin. Uusi signaalinlähetysmoduuli on erityisen vaikuttava ominaisuus. Verkon laitteita voidaan sitä käyttämällä stimuloida erittäin nopeasti ja helposti - prosessin tasolla tarvitsematta tuntea CAN-tietoliikenteen yksityiskohtia.

Version 3:n uutuuksia on myös laajempi siirrettävyys Mittauskonfiguraatioita voidaan kopioida eri mittaustietokoneisiin toiminnon häviämättä.

cabAnalyserin tietokantatukea on myös laajennettu huomattavasti, joten eri tietokantoja voidaan nyt tuoda konfiguraatioon. canAnalyser yhdistää tietokannat yhdeksi koko verkon tietokannaksi datan analysointia varten.

Äskettäin lisättyjä tilastoskriptejä käytetään esimerkiksi taajuusjakautumien, toistoaikojen ja vaste-/ ajoaikojen analysointiin. Niiden lähdekoodi (C#) voidaan sovittaa käyttäjäkohtaisiin vaatimuksiin erittäin nopeasti.

Integroidun ohjelmointirajapinnan uudet esimerkit ja canAnalyser Scripting Host helpottaa canAnalyserin mukauttamista eri sovelluksiin.

Parannettu signaalin tulkinta nopeuttaa virheiden havaitsemista.
Täysin uusittu signaalin tunnistus mahdollistaa tilastotietojen analysoinnin vilkaisulla yhdessä prosessiparametrien kanssa - esimerkiksi uudessa grafiikka/signaalimoduulissa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun virheitä ilmenee tai huolto tarvitaan, sillä tietyt prosessiparametrit ja verkon laatuindikaattorit (esim. vikasähkeet per aikayksikkö tai väylä kuormitus) on ryhmitetty, joten ongelmat voidaan tunnistaa nopeasti.

Parannettu käyttöliittymä
Muihin uutuuksiin kuuluu uusi kehittynyt käyttöliittymä, jonka erilaiset toiminnot mahdollistavat analyysi-ikkunan sijoittamisen täydellisesti näyttöön, sekä vaihtaminen käyttäjäkonfiguraatiosta toiseen pikanäppäimellä.

Käyttäjä näkee nopeasti käsityksen tapahtumista tiettynä ajankohtana, sillä ikkunat on synkronoitu intuitiivisesti: kaikki informaatioikkunat hyppäävät samaan viestiin kaksoisnapsautuksella.

Alennettu hinta heinäkuun loppuun asti
canAnalyser 3 on nyt saatavana - HMS tarjoaa canAnalyser 3:n (standardiversio) 30 % alennuksella, kun se tilataan viimeistään 31.7.2014.
canAnalyser Standard/Lite Version 2.5:n tai uudemman käyttäjät saavat 30 % alennuksen canAnalyser 3:n (standardiversio) normaalista päivitys-/vaihtohinnasta ennen 31.7.2014.

Katso lisätietoja canAnalyserista IXXAT sivustosta
http://www.ixxat.com/cananalyser

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan