www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Kestävä, kompakti, turvallinen

USi®-suojauksen ultraäänijärjestelmä kategoriaan 3 PL dLuotettavaa suojausta tarvitaan kaikkialla, missä ihmiset ja koneet ovat vuorovaikutuksessa keskenään. USi®-turvajärjestelmä takaa suojauksen, joka perustuu ultraäänianturien suunnittelupohjaiseen robustisuuteen. Varsinaisen anturikomponentin ja ohjausliitännän erottaminen toisistaan mahdollistaa erittäin kompaktin rakenteen. Laitteet voidaan helposti asentaa myös hyvin ahtaaseen tilaan.


Kestävä, kompakti, turvallinen

Ultraäänianturipohjainen turvajärjestelmä, jonka voimakkaasti elliptinen äänisäde on optimaalinen aluevalvontaa varten

Sen lisäksi, että USi®-turvajärjestelmä valvoo liikettä suoja-alueilla, se tarjoaa joustavia ratkaisuja autonomisille yksiköille, esimerkkinä robotit ja itseohjautuvat kuljetusjärjestelmät. Se on ainoa ultraäänijärjestelmä, jolla on turvallisuushyväksyntä standardin EN ISO 13849 kategorian 3 PL d mukaisesti.


Kestävä, kompakti, turvallinen

USi-turvajärjestelmä voidaan integroida joustavasti AGV-ajoneuvoihin

USi-turvajärjestelmän ultraäänianturit täyttävät IP69K-suojausasteen vaatimukset, soveltuvat ulkokäyttöön ja kestävät korkeapainepuhdistuksen. Ultraääniantureiden äänisäteet ovat poikkileikkaukseltaan elliptisiä, mikä mahdollistaa tavallista suuremman mittausalueen. Suojauksen arkkitehtuuri perustuu jatkuvaan kaksikanavaiseen elektroniikkaan, jossa on vikasietoiset lähdöt ja kaksi toinen toistaan valvovaa mikrokontrolleria. Yhteen ohjausliitäntään voidaan liittää kaksi anturiyksikköä.


Kestävä, kompakti, turvallinen

USi-turvajärjestelmä tarjoaa kaksi toisistaan riippumatonta kanavaa, joista kumpikin on ISO 13849:n kategorian 3 PL d mukainen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan