www.engineering-suomi.com
Stauff News

STAUFF ottaa jälleen uuden Riello-pyöröpöytäkoneen käyttöön

STAUFF, kaikkien hydraulisten johtojärjestelmien komponenttien valmistaja, otti käyttöön uuden Riello-pyöröpöytäkoneen. Kone tuottaa teräksisistä takoaihioista kulma- ja T-kierreliitoksia kaikkina tavanomaisina rakennekokoina ja malleina STAUFF Connect -putkiliitinohjelmaa varten.

STAUFF ottaa jälleen uuden Riello-pyöröpöytäkoneen käyttöön
”Uusi Riello” takaa asiakkaille ja jälleenmyyjille suuren saatavuuden, jopa suurten kappalemäärien lyhytaikaisissa tilauksissa.

Tämänmalliset pyöröpöytäkoneet on suunniteltu ennen kaikkea eräkooltaan vähintään 5000 kappaleen tuotantosarjoille. Aihiot kiinnitetään täysautomaattisesti, useampi työvaihe toteutetaan yhdessä koneajossa, työkalunvaihto ja varusteluajat lyhenevät. Kone- ja laitteistorakentamisen jälleenmyyjille ja valmistajille tämä tarkoittaa erittäin hyvää saatavuutta, jopa suurten kappalemäärien lyhytaikaisia tilauksia varten.

Carsten Krenz, Saksan STAUFFin toimitusjohtaja ja STAUFF Connect Globalin tuotepäällikkö olettaa, että pienten ja keskikokoisten rakennekooltaan 8L/S - 18L putkiliitosten tuotantoon tarkoitetulla ”uudella” Riello-koneella tuotetaan tulevaisuudessa 1,2 miljoonaa kappaletta vuodessa: ”Koronakriisin ajan taloudellisesti kireästä tilanteesta huolimatta STAUFF-putkiliitosten maailmanlaajuinen kysyntä on noussut suhteettomasti. Maailmanlaajuisesti tarve kaupan ja ensivarustelun alalla on suuri, erityisesti rakennus- ja maatalouskoneiden, kiskoliikenteen ja energiasektorin alalla.” Yrityksen tuotantotiloissa Saksan Etelä-Westfalenissa on nyt jo kolme pyöröpöytäkonetta. Jo vuonna 2018, vain muutama vuosi STAUFF Connectin markkinoille tulon jälkeen, yritys investoi 6 miljoonaa euroa italialaisen valmistajan Riellon kahteen koneeseen. Sen jälkeen kysyntä on noussut jatkuvasti edelleen, vuoden 2021 ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihto jopa noin 50 prosenttia vuoden 2020 samaan ajanjaksoon verrattuna.

Toistuvat kaukokatseiset investoinnit suurten eräkokojen tehokkaaseen tuotantoon tarkoitettuihin suurtehokoneisiin takaavat OEM:lle ja jälleenmyyjille vahvan toimitustehon. Carsten Krenz olettaa, että STAUFF Connectin kysyntä kasvaa edelleen, ja pitää sitä mm. STAUFF Line -konseptin ansiona: ”Tuotevalikoimamme sisältää kaikki komponentit hydraulisille johtojärjestelmille yrityksemme itse kehittämänä ja valmistamana, eli järjestelmäsuunnatusti suunniteltuna, toisiinsa sovitettuina ja erinomaisena laatuna omassa yrityksessämme valmistettuina.” Tällöin koneen- ja laitteistorakentajien saama hyöty ylittää moninkertaisesti pelkän Single Sourcing -edun. STAUFF Line -konsepti sisältää kaikki hydraulista johtojärjestelmää koskevat palvelut suunnittelusta ja laskelmista aina esikoottujen johtojen toimitukseen. Näin tämä perheyritys, jolla on tytäryhtiöitä 18 maassa, osuu kansainvälisen koneen- ja laitteistorakennuksen hermoon: ydinosaamiseen keskittyminen ja muiden, kuten esimerkiksi hydrauliikan, jättäminen asiantuntijoiden tehtäväksi. ”Jotta voisimme toteuttaa tämän vastuun maailmanlaajuisesti, investoimme myös kansainvälisissä toimipaikoissamme varusteluun, kuten esimerkiksi omiin putkentaivutuskeskuksiin, jotta voisimme suorittaa yhä enemmän tuotantovaiheita asiakkaan puolesta”, sanoo Carsten Krenz.

www.stauff.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan