www.engineering-suomi.com
NSK

Paperiteollisuus hyötyy NSK-akatemian uudesta kurssista

Uusi sellu- ja paperisovelluksia koskeva koulutusmoduuli on nyt saatavana, suosiotaan koko ajan kasvattavalla, NSK-akatemian verkkoalustalla. Tämä informatiivinen ja mukaansatempaava kurssi keskittyy paperinvalmistuskoneiden kuivausosaan, ja siitä hyötyvät kaikki ne, jotka määrittelevät laakereita tai työskentelevät niiden kanssa tässä vaativassa sovellusympäristössä. Osallistujille, jotka saavat 80 % oikein, myönnetään sertifikaatti.

Paperinvalmistuskoneiden kuivausosasto on ankara käyttöympäristö laakereille. Korkea lämpötila, kosteus (höyry) ja mahdolliset epäpuhtaudet voivat pysäyttää koko järjestelmän, jos laakerit vioittuvat ennenaikaisesti. Laakereiden optimaalinen määrittely ja kunnossapito voi näin ollen todella vaikuttaa kannattavuuteen, sillä se vähentää suunnittelemattomia tuotantokatkoksia ja parantaa käyttöikää.

Tieto on avainasemassa, ja tässä apuna on NSK-akatemian uusi kuivausosan laakeritekniikkaa koskeva koulutusmoduuli.

Tässä kattavassa oppimateriaalissa selvitetään aluksi kuivausosaston eri alueet, joissa vaaditaan laakereita, mukaan lukien kanvaasitela, paperitela, katkaisupinon pohjatela, kuivatussylinteri, Yankee- kuivaustela ja PV-tela. Moduulissa esitetään myös kunkin alueen tehtävä, sen tyypilliset käyttöolosuhteet sekä ominaisuudet, joita korkea suorituskyky edellyttää laakerilta. Lisäksi kurssilla identifioidaan useita mahdollisia haasteita ja jaetaan tietoa laakerityypeistä, jotka soveltuvat parhaiten näiden ongelmien ratkaisemiseen.

Tärkeää on myös se, että koulutusmoduulin osallistujat oppivat tuntemaan paperinvalmistuskoneiden kuivausosalle tyypilliset laakerien vikaantumistavat, esimerkkinä sisäkehän hivuttautuminen, sisäkehän murtumat ja hilseily. Kurssilla selvitetään mistä nämä ongelmat johtuvat ja mitkä ovat parhaat vastatoimet.

Uusimmassa NSK:n koulutusmoduulissa opitaan ymmärtämään laakereiden perusperiaatteita kuivausrummuissa, joissa erittäin korkeat lämpötilat, suuret nopeudet ja korkea kuormitus voivat aiheuttaa merkittäviä ongelmia heikosti määritellyille tai huolletuille laakereille. Kurssista hyötyvät kaikki paperiteollisuudessa työskentelevät, mukaan lukien myynnin, teknisen tuen, tuotekehityksen, kunnossapidon ja suunnittelun parissa työskentelevät.

Moduuli on saatavana osoitteessa www.nskacademy.com (uusien käyttäjien on rekisteröidyttävä, mikä on nopeaa ja helppoa).

Paperinvalmistuskoneiden kuivausosassa käytettäviä laakereita käsittelevä uusi koulutusmoduuli on nyt saatavana osoitteessa www.nskacademy.com


Paperiteollisuus hyötyy NSK-akatemian uudesta kurssista
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan