www.engineering-suomi.com
Alfa Laval News

Uusi Alfa Laval CM Connect hyödyntää digitalisaatiota hygieenisten prosessien optimoinnissa

Uusi Alfa Laval CM Connect edustaa digitalisaation seuraavaa vaihetta, jolla tuodaan innovaatioita ja kasvua hygieenisten teollisuudenalojen asiakkaille. CM Connect on tilauspohjainen tilanvalvonta- ja pilvi.

Uusi Alfa Laval CM Connect hyödyntää digitalisaatiota hygieenisten prosessien optimoinnissa

Sen avulla laitosoperaattorit voivat tarkastella prosessointilinjojen pyörivien laitteiden tietoja etäkäyttönä. Kun todellista toiminta-aikaa, trendianalyysiä ja seuraavan huollon ajankohtaa koskevat tiedot ovat helposti laitosoperaattorien saatavilla, he voivat tehdä tietojen pohjalta huoltopäätöksiä tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Tämä suojaa prosessin jatkuvuutta ja kriittisiä resursseja, parantaa työturvallisuutta, säästää aikaa ja rahaa ja tuo kilpailuetua.

Maksimoi tuotantolaitoksesi tehokkuus ja minimoi suunnittelemattomat käyttökatkokset
Teollisuus 4.0:n edistyessä CM Connect on asiakkaiden digitalisaatiokehityksessä luonteva seuraava vaihe, joka laajentaa Alfa Lavalin tilanvalvontaratkaisujen valikoimaa. Järjestelmä tarjoaa täyden näkyvyyden kaikkiin siihen liitettyihin resursseihin, joten laitosoperaattorit voivat havaita tulevaan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat, ehkäistä suunnittelemattomat käyttökatkokset ja parantaa resurssien hallintaa.

CM Connect toimii yhdyskäytävänä Bluetooth-yhteyden välityksellä, ja siihen voi liittää jopa 10 Alfa Lavalin langatonta CM-tärinävalvontalaitetta, jotka tuotiin markkinoille viime vuonna. Järjestelmä lähettää tiedot 4G-matkapuhelinverkon kautta pilvipalveluun, josta tietoja voi tarkastella ja analysoida intuitiivisen ja helppokäyttöisen hallintanäkymän avulla.


Uusi Alfa Laval CM Connect hyödyntää digitalisaatiota hygieenisten prosessien optimoinnissa

Kehittyneet reaaliaikaiset ilmoitukset
Kehittyneen tärinäanalyysin avulla voidaan havaita mahdolliset poikkeamat laitteiden ennakkoon määritetyistä kynnysarvoista. Jos poikkeamia ilmenee, käyttäjälle lähetetään tekstiviesti tai sähköposti-ilmoitus, ja tämä voi ryhtyä reaaliaikaisesti toimenpiteisiin data-analyysin pohjalta.

”Keskity olennaiseen. CM Connectin avulla laitosoperaattorit voivat suunnitella ja priorisoida huoltotoimenpiteitä prosessista saatujen tietojen pohjalta”, Alfa Lavalin pumppuportfoliopäällikkö John Walker kertoo. ”Sen sijaan, että kuluvia osia vaihdettaisiin etukäteen ennen niiden käyttöiän päättymistä, laitosoperaattorit voivat nyt kohdistaa aikaa ja rahaa tarpeellisten huoltojen tekemiseen.”

Langattomiin CM-tärinävalvontalaitteisiin yhdistämisen lisäksi CM Connectia voi käyttää myös anturina. Sen voi asentaa Alfa Lavalin LKH-, SRU-, SX- ja DuraCirc-pumppuihin tai muihin pyöriviin laitteisiin, jolloin se mittaa tärinää, laitteen sisäistä lämpötilaa ja kokonaistoiminta-aikaa.

Kohti tehokkaampaa digitalisaatiota
Alfa Laval on hygieenisten teollisuudenalojen digitaalisen muutoksen edelläkävijä. Tutkimme ja kehitämme Teollisuus 4.0 -ratkaisuja, jotka tuovat asiakkaillemme kilpailuetua.

Lisätietoja: www.alfalaval.com/cmconnect.

www.alfalaval.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan