www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker Technopolymer -venttiili tarjoaa ilman työkaluja asennusta ja huoltoa

Parker Hannifin on tuonut markkinoille Q- ja C-sarjan Technopolymer-venttiilijärjestelmän, joka on läpimurtostandardi juoma-annostelijateollisuudelle.

Parker Technopolymer -venttiili tarjoaa ilman työkaluja asennusta ja huoltoa

Tuotesarja tuo markkinoille useita magneettiventtiiliteknologian innovaatioita sekä muotoilun tuomia etuja, joita voidaan hyödyntää nesteiden käsittelyssä. Q-sarjan teknopolymeeriventtiilijärjestelmä on suunniteltu niin, että se tarjoaa mahdollisimman nopean asennuksen ja kunnossapidon työkaluttoman Push-to-Connect-järjestelmänsä ansiosta. C-sarjan patruuna on kertakäyttöinen magneettiventtiili, joka täydentää Q-sarjan.

C-sarja voidaan tilata käytettäväksi Q-sarjan sisäänrakennetun patruunan tilalla tai integroitavaksi pesään, joka on suunniteltu mittapiirustusten mukaisesti lohkojen tai tiettyjen järjestelmien toteuttamiseen.

Uusi sarja vastaa asiakkaiden ja asiaankuuluvan teollisuuden ratkaisemattomiin tarpeisiin työkaluttomalla asennuksella, yksinkertaisella kunnossapidolla, saatavuudella ja ennennäkemättömällä käyttövarmuudella sekä Parker-tuotteille ominaisella luotettavuudella ja kestävyydellä.

Koko magneettiventtiili on suunniteltu kertakäyttöisen patruunan pohjalta. Patruuna on täysi venttiili, johon kaikki liikuteltavat ja kuluvat elementit yhdistyvät. Sekä ennalta ehkäisevät kausihuollot että ennakoimattomat huollot voidaan nyt suorittaa paikan päällä, ja kertakäyttöinen patruuna voidaan vaihtaa uuteen helposti. Kertakäyttöisen patruunan irrottamiseen voidaan käyttää pidikettä, joka sulkee venttiilin kelan kokoonpanossa.

Parkerin teknopolymeerisarja on varustettu Parker Tracking System (PTS) ‑järjestelmällä. PTS on Parker Hannifinin kehittämä, ylläpitämä ja tukema kaluston merkintä- ja hallintaratkaisu. Sillä voidaan merkitä sekä Parkerin että muiden valmistajien osia ja hallita niitä. Välitön jäljitettävyys, pääsy asiakirjoihin ja teknisiin tietoihin sekä helppopääsyiset kosketuspisteet ovat käytettävissä suoraan asennuspaikassa, mikä parantaa asiakaskokemusta ja nostaa tuotteet keskeisen teknologian asemaan.

Parker-tuotteiden modulaarinen rakenne erillisine magneettiventtiileineen ja sähköosineen tarjoaa asiakkaalle lisää joustavuutta ja mahdollistaa useita yhdistelmiä. Tämä lisäjoustavuus tarkoittaa sitä, että jälleenmyyjät voivat pienentää venttiilivarastojaan huomattavasti ja säilyttää silti saman toiminnan tason. Parkerilla on vertaansa vailla oleva kokemus räätälöityjen tuoteratkaisujen kehittämisestä korkeimpien teknisten edellytysten sekä ympäristö-, energia- ja käyttöikävaatimusten mukaisesti.

Lisätietoja Q-sarjan ja C-sarjan teknopolymeeriventtiilijärjestelmästä saat seuraavilta sivuilta:

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan