www.engineering-suomi.com
Alfa Laval News

Alfa Lavalin vapaasti pyörivä sisäänvedettävä pesulaite: Hygieenisten prosessointilinjojen kanavien ja säiliöiden 100-prosenttinen pesutulos

Kontaminaatioiden ehkäiseminen on hygieenisten prosessointilinjojen suunnittelussa keskeinen elementti. Valmistajat ovat kuitenkin usein epävarmoja siitä, miten kanavien, säiliöiden ja muiden suljettujen tilojen, joissa on vaikeapääsyisiä katvealueita, puhdistus pitäisi toteuttaa.

Alfa Lavalin vapaasti pyörivä sisäänvedettävä pesulaite: Hygieenisten prosessointilinjojen kanavien ja säiliöiden 100-prosenttinen pesutulos

Alfa Lavalin uusi vapaasti pyörivä sisäänvedettävä pesulaite tarjoaa tehokkaan ja täydellisen varman puhdistustuloksen ja parantaa tuoteturvallisuutta sekä käytettävyyttä ja tuottavuutta.

”Pyörivä sisäänvedettävä pesulaite on uusin esimerkki siitä, miten Alfa Laval pyrkii saamaan aikaan aidosti 100-prosenttisen pesutuloksen hygieenisissä prosessointilinjoissa, kuten maidon ja maidonkorvikkeiden tuotantolaitoksissa,” Alfa Lavalin säiliöpesutuotteista vastaava päällikkö Babak Shojaei kertoo. ”Ponnistelemme väsymättömästi tuottaaksemme innovaatioita asiakkaidemme tarpeisiin.”

Täydellisen varma pesutulos
Vapaasti pyörivän sisäänvedettävän pesulaitteen avulla hygieeniset säiliöt on helppo käsitellä nopeasti ja taloudellisesti niin, että kaikki sisäpinnat ovat tahrattoman puhtaita ja tuotantovalmiita. Tuotannon aikana tämä dynaaminen ja resurssitehokas sisäänvedettävä kiertopesulaite on eristettynä tuotealueesta, samassa tasossa säiliön seinämän kanssa. Suihkupää liukuu ulos ja ruiskuttaa puhdistusainetta 310°:n suihkukuviolla säiliön koko pinnalle. Pesusyklin päättyessä suihkupää vetäytyy sisään, ja säiliö on tuotantovalmis.

Parempi prosessin käytettävyys ja tuoteturvallisuus
Vapaasti pyörivä sisäänvedettävä pesulaite poistaa jäämät vaikeasti puhdistettavien säiliöiden sisäpinnoista nopeasti ja tehokkaasti rajoittaen kontaminaatioriskiä, minimoiden seisokkiajan ja lisäten tuottavuutta. Laite täyttää FDA:n, EU:n ja Kiinan säännökset ja takaa meijeri-, elintarvike-, juoma-, kosmetiikka- ja muiden teollisuudenalojen prosessointilaitosten hyvät valmistus- ja hygieniakäytännöt. Ehdotonta puhtautta edellyttävissä lääketeollisuuden ja bioteknologian tuotantolinjoissa vapaasti pyörivä sisäänvedettävä UltraPure-pesulaite on oikea ratkaisu. Metalliosien 3.1-dokumentaatiopaketti on saatavilla pyynnöstä.

Veden, kemikaalien ja ajan säästö jopa 35 %
Tämä dynaaminen ja resurssitehokas tuo jopa 35 %:n säästön veden ja kemikaalien kulutuksessa ja käytetyssä ajassa jokaisessa kiertopesusyklissä verrattuna perinteiseen staattiseen suihkupalloteknologiaan. Lisäksi tehokkaampi resurssien käyttö parantaa koko valmistustoiminnan kestävyyttä.

Alhaiset kokonaiskustannukset
Virtaviivaisen rakenteen ansiosta vapaasti pyörivän sisäänvedettävän pesulaitteen asennus, käyttö ja ylläpito on helppoa ja taloudellista. Toiminta voidaan automatisoida kokonaan yhdistämällä kaksi tai useampia laitteita olemassa olevaan kiertopesujärjestelmään yhdessä Alfa Lavalin ThinkTop-anturi- ja ohjausyksikköjen kanssa. Vähäisten hankinta- ja käyttökustannusten ansiosta pesulaitteen kokonaiskustannukset ovat hyvin pienet.

Lisätietoja

www.alfalaval.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan