www.engineering-suomi.com
EPLAN

Strategiset kumppanit: Mitsubishi Electric Europe ja Eplan

Sähköteknisten tietojen siirtäminen suoraan ohjelmoitavan logiikanohjelmointiin alan huipputekniikalla on nyt mahdollista kun EPLAN Electric P8 ja GX Works2 on integroitu yhteen. Mitsubishi Electric Europen ja Eplanin yhteistyö jatkuu e-F@ctory Alliance -hankkeessa käyttäjien projektien laadun ja tietojen johdonmukaisuuden parantamiseksi.

Strategiset kumppanit: Mitsubishi Electric Europe ja Eplan
Hartmut Pütz.jpg: ”Hankkeiden laatu ja tietojen yhtenäisyys paranevat GX Works2:n integroinnin kautta ja samalla vähennämme yhteisten asiakkaidemme kuluja ja kehittämiseen käytettävää aikaa”, kertoo Mitsubishi Electricin tehdasautomaation Euroopan yritysryhmän toimitusjohtaja Hartmut Pütz

Mitsubishi Electricin ja EPLANin kehitysosastot tekevät tiivistä yhteistyötä voidakseen integroida optimaalisesti sähkötekniikan ja logiikkaohjelmoinnin. EPLAN Platform ja Mitsubishi Electricin MELSEC-sarjan ohjelmoitavien logiikkojen ohjelmointiohjelmisto on nyt liitetty yhteen uuden käyttöliittymän kautta. Näin yhteisten asiakkaiden tuotekehitysmenot laskevat yli 50 %. Eräs erityinen käyttöskenaario: sähköinsinööri luo kytkentäkaavion ja lähettää yhdellä hiiren klikkauksella tiedot I / O-osoitteisiin ja toimintatekstit (esimerkkeinä) ohjelmoitavan logiikan ohjelmoijalle, joka ohjelmoi GX Works2 -hallintaa. Tämä automaattinen tietojenvaihto poistaa aikaa vievien ja kalliiden kyselyiden tarpeen.

Tämä puolestaan lyhentää merkittävästi laitosten ja järjestelmien kehitys- ja käyttöönottoaikoja. Tämän alustan osana EPLAN Electric P8 yhdistää sähkölaitteiston suunnittelun ja säätötekniikan tiedot sekä niihin liittyvän kattavan dokumentaation. ”Hankkeiden laatu ja tietojen yhtenäisyys paranevat GX Works2:n integroinnin kautta ja samalla vähennämme yhteisten asiakkaidemme kuluja ja kehittämiseen käytettävää aikaa”, kertoo Mitsubishi Electricin tehdasautomaation Euroopan yritysryhmän toimitusjohtaja Hartmut Pütz. Eplanin toimitusjohtaja Maximilian Brandl lisää: ”Olemme iloisia voidessamme olla osana Mitsubishi Electricin kumppaniverkostoa. Maailmanlaajuiset asiakkaamme hyötyvät E-CAD- ja ohjelmoitavan logiikan liittymistä ja Eplan Data Portalin komponenttien erinomaisesta saatavuudesta. Lisäksi tämä yhteistyö Mitsubishi Electric Europen kanssa vahvistaa uutta markkina-asemaamme Japanissa.”

Strategiset kumppanit: Mitsubishi Electric Europe ja Eplan

Maximilian Brandl.jpg: Eplanin toimitusjohtaja Maximilian Brandl: ”Maailmanlaajuiset asiakkaamme hyötyvät E-CAD- ja ohjelmoitavan logiikan liittymistä ja Eplan Data Portalin komponenttien erinomaisesta saatavuudesta.”

Keskitetyssä EPLAN Platformissa on kaikki tiedot etukäteissuunnittelusta aina yksityiskohtien suunnitteluun. Näitä tietoja voidaan käyttää projektin seuraavissa vaiheissa ohjelmoitavaan logiikkaan perustuvassa automaatiotekniikassa. Lisäksi Mitsubishi Electricin makro(kirjastot) ja CAD-tuotetiedot voidaan sisällyttää komponenttien valinnan ja konfiguraation sekä kaavamallien tekemisen nopeuttamiseksi. Kun sähkösuunnittelu on tehty, kaikki Eplaniin tallennetut tiedot voidaan viedä suoraan GX Works2:een mikä mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen järjestelmän konfiguroinnin ja ohjelmoinnin. Kirjastoihin tallennettuja projekteja voidaan myös käyttää tuleviin sovelluksiin. Näin suunniteltu, testattu ja hyväksytty toiminto, ohjelma tai järjestelmän rakenne voidaan sisällyttää uuteen järjestelmään vain minuuteissa, mikä yksinkertaistaa huomattavasti tulevien suunnitelmien luomista. Insinöörit hyötyvät näistä innovatiivisista teknisistä ratkaisuista eri aloilla sekä eri projektin vaiheissa ja kehitysprosesseissa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan