www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT tuo PC/CAN-rajapintavalikoimaansa uudet PCI-kortit

CAN-IB300/PCI ja CAN-IB400/PCI ovat HMS:n kaksi uutta PCI-väylään tarkoitettua CAN-korttia. Niitä voi laajentaa modulaarisesti neljään CAN-liityntään asti, ja niihin on saatavana kattava ajuri- ja työkaluvalikoima.

IXXAT tuo PC/CAN-rajapintavalikoimaansa uudet PCI-kortit
Niin teollisuus- kuin ajoneuvokäyttöön soveltuva IXXATin CAN-IB-tuotesarja on joustava ja monipuolinen. Ratkaisujen avulla tietokoneen voi liittää CAN-väyläjärjestelmään ja hallita sovelluksia sekä suorittaa analysointi-, määritys- ja vianetsintätoimenpiteitä helposti ja nopeasti. Uudet PCI-kortit – PCIe, PCIe-Mini ja PCIe-104 – laajentavat CAN-IB-tuotevalikoimaa.

Modulaarisuuden ansiosta uusia CAN-IB-rajapintoja voi käyttää erittäin monenlaisissa sovelluksissa. Jopa neljän nopean CAN-kanavan lisäksi ne tukevat myös hidasta CAN-standardia. Liityntöihin on saatavana myös enintään neljä LIN- tai K-Line-rajapintaa sekä tilauksesta asiakaskohtaisia rajapintoja. Korttien joustavuuden salaisuus on PCIe-korteissa jo aiemmin käytössä ollut ja hyväksi havaittu konsepti, joka perustuu "reppumallisiin" piggyback-lisäkortteihin ja laajennuskortteihin.

Molemmista korttityypeistä on saatavana vakiomalli ja matala malli, ja lisävarusteena niihin saa myös galvaanisen erotuksen.

CAN-IB300/PCI on edullinen passiivinen kortti. Aktiivisessa CAN-IB400/PCI-kortissa puolestaan on tehokas 32-bittinen mikro-ohjainjärjestelmä, joka mahdollistaa kortille lähetettävien ja kortin lähettämien viestien älykkään käsittelyn ja aktiivisen suodattamisen. Ominaisuudesta on hyötyä etenkin sovelluksissa, joissa datan esikäsittelyn merkitys korostuu.

Sekä IXXATin Windows-ajuripaketit (VCI) että reaaliaikaiset ajuripaketit (ECI Linuxissa, RTX, Intime, QNX) tukevat kaikkia CAN-IB-kortteja, samoin IXXATin CANopen- ja SAE J1939 -rajapinnat. HMS:n ratkaisu CAN- ja CAN-FD-verkkojen analysointiin on tehokas Windows-pohjainen analyysityökalu IXXAT canAnalyser.

Lue lisää osoitteesta www.ixxat.com/interfaces

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan