www.engineering-suomi.com
Watson Marlow

Watson-Marlow’n uudet PROFINET-yhteensopivat pumput mahdollistavat nesteen jakelun saumattoman integraation yritystasolla

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) laajentaa teollisuuden Ethernet- ohjauksen tarjontaansa tuomalla PROFINETin 530-, 630- ja 730-sarjan koteloituihin peristalttisiin pumppuihin. Tämän lisätiedonsiirtovalmiuden ansiosta asiakkaat saavat käyttöönsä nopeat ja tarkat suorituskykytiedot sekä saumattoman liitettävyyden nykyaikaisiin PLC-ohjausjärjestelmiin ja esineiden internetiin (IoT) joko EtherNet/IP- tai PROFINET®-järjestelmien kautta.

Watson-Marlow’n uudet PROFINET-yhteensopivat pumput mahdollistavat nesteen jakelun saumattoman integraation yritystasolla

Teollisuuden digitalisoituminen perustuu tarpeeseen parantaa prosessien suorituskykyä, alentaa käyttökustannuksia ja minimoida seisokkiaikoja. Kun käytössä on Watson-Marlow’n laajennettu valikoima PROFINET-yhteensopivia prosessipumppuja digitaalista verkko-ohjausta varten, käyttäjät eivät enää tarvitse digitaalisia yhdyskäytäviä, sovittimia tai kalliita PLC-liitäntäkortteja. Sen sijaan käyttämällä pumppua yhdyskäytävänä anturitietoihin on mahdollista vähentää järjestelmän kustannuksia ja monimutkaisuutta.

Näiden pumppujen toimintoihin kuuluu verkkoannostelutoimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat luoda annostelu- ja jakelureseptejä, joita voidaan ohjata ja säätää etänä tai pumpun käyttöliittymän kautta. Tämä ominaisuus takaa tarkan ja toistettavan annostelun ja täytön sekä varmistaa prosessin optimaalisen suorituskyvyn.

Pumpuissa on suora käyttöliittymä kolmannen osapuolen paine- ja virtausantureihin. Tämän laajennetun ja älykkään tiedonsiirto-ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat lukea tietoja verkossa pumpun kautta. On myös mahdollista asettaa paikallisia valvontarajoja, mikä tarjoaa yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan turvata prosessin eheys riippumattoman suorituskyvyn valvonnan avulla.

Watson-Marlow’n teollisuuden Ethernet 530-, 630- ja 730-pumppuvalikoima on täysin yhteensopiva kehittyneiden hajautettujen ohjausjärjestelmien ja johtavien PLC-brändien kanssa, mukaan lukien Rockwell Automation, Emerson (Delta-V), Siemens ja Beckhoff. Lisäksi pumput tukevat laajalti kertakäyttöisen biofarmasian erilaisten anturiteknologioiden valikoimaa, kuten Krohne, Pendotech, Sonotec ja Em-tec, sekä Parker Hannifinin ja Balluffin prosessiteollisuuden ratkaisuja.

www.wmftg.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan