www.engineering-suomi.com
Softing Industrial Automation GmbH

Softing esittelee laitteistomoduulin Ethernet-APL-kenttälaitteiden toteuttamista varten

Softing Industrial Automationin uusi laitteistomoduuli commModule APL on suunniteltu auttamaan laitevalmistajia prosessiteollisuuden Ethernet-APL-kenttälaitteiden toteuttamisessa nopeasti ja luotettavasti.

Softing esittelee laitteistomoduulin Ethernet-APL-kenttälaitteiden toteuttamista varten
Ethernet-APL-kenttälaitteiden nopea ja luotettava toteutus

Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet-APL) on prosessiteollisuuden uusi standardi digitaalisessa päästä päähän -tiedonsiirrossa, ja se soveltuu käytettäväksi myös räjähdysvaarallisilla alueilla. Laitevalmistajien on varauduttava siihen, että loppukäyttäjien kysyntä tälle nykyaikaiselle tiedonsiirtotekniikalle kasvavaa. Heidän haasteenaan on nyt kehittää ja sertifioida uusia Ethernet-APL-yhteensopivia laitteita mahdollisimman lyhyessä ajassa - mieluiten ilman kattavan Ethernet-APL-erityisosaamisen hankkimista. commModule APL on käyttövalmis ja valmiiksi sertifioitu Ethernet-APL-kenttälaitetoteutus, joka auttaa valmistajia juuri tässä haasteessa.

Laitteistomoduuli tarjoaa Ethernet-APL-yhteyden sekä sovellusohjelmiston, joka voidaan helposti konfiguroida toteuttamaan kyseiseltä kenttälaitteelta vaadittu toiminnallisuus. commModule-APL toimitetaan valmiiksi asennetun PROFINET-pinon kanssa. Tämä tarjoaa konfiguroitavan sovellustietomallin sekä käskyjen uudelleenohjauksen olemassa olevien HART- ja Modbus-laitteiden käyttämiseksi Ethernet-APL-verkossa. Tämä ei vaadi yhdenkään koodirivin kirjoittamista. HART- ja Modbus-käskyjen määrittäminen tapahtuu laitteen mukana tulevalla commScripter-työkalulla. commModule APL on jo läpäissyt kattavat EMC- (sähkömagneettinen yhteensopivuus) ja ympäristötestaukset sekä Ethernet-APL:n fyysisen kerroksen ja PROFINET-protokollan vaatimustenmukaisuustestit PA-profiilin 4.02 mukaisesti. Se on myös valmiiksi sertifioitu ATEX- ja IECEx-standardien mukaisesti. Nämä ominaisuudet vähentävät huomattavasti laitteiston kehittämiseen tarvittavaa työtä, riskiä ja aikaa.

Katso lisätietoja Softingin verkkosivustolta.

Softing esittelee commModule APL:n Hannover Messe -messuilla (30. toukokuuta – 02. kesäkuuta 2022) PROFIBUS & PROFINET Internationalin kumppaneille tarkoitetussa esittelypisteessä, halli 9 / esittelypiste D68.

Softing Hannover Messe -messuilla 30. toukokuuta – 02. kesäkuuta 2022:
• OPC Foundationin kumppaneille tarkoitettu esittelypiste, halli 8 / esittelypiste F07,
• PROFIBUS & PROFINET Internationalin kumppaneille tarkoitettu esittelypiste, halli 9 / esittelypiste D68,
• Siemens-ekosysteemin esittelypiste, halli 9 / esittelypiste D49, 2. kesäkuuta 9.00 – 12.00

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan