www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Luotettava varjokorjaus mahdollistaa tehokkaan ääriviivojen havaitsemisen yhdellä ainoalla LiDAR-anturilla

Contour2D-anturijärjestelmä mahdollistaa kuljetinhihnan käytön optimaalisen tehokkaan tunnistamisen. Se on markkinoiden ainoa järjestelmä, joka tarvitsee tähän vain yhden LiDAR-anturin. R2000 LiDAR -anturin ainutlaatuiset suorituskykyominaisuudet ja älykäs algoritmi takaavat luotettavan varjonkorjauksen. Minimaalinen asennustyö ja nopea, suoraviivainen, kolmivaiheinen käyttöönotto täydentävät tätä erittäin taloudellista ratkaisua.


Contour2D-anturijärjestelmä kuljetinhihnan käytön seurantaan


Luotettava varjokorjaus mahdollistaa tehokkaan ääriviivojen havaitsemisen yhdellä ainoalla LiDAR-anturilla
Algoritmien ansiosta kuljetinhihnan käytön luotettavaan mittaukseen tarvitaan vain yksi 2D-LiDAR-anturi.

Jotta paketit voitaisiin jakaa kuljetinhihnalla mahdollisimman tehokkaasti ja tasaisesti kuljetettavaksi seuraavalle kuljetusasemalle, kuljetinhihnan senhetkinen käyttöaste on tunnistettava luotettavasti. Contour2D-anturijärjestelmä on markkinoiden tehokkain ratkaisu tähän tehtävään. Se koostuu yhdestä LiDAR-anturista, joka asennetaan kuljetushihnan yläpuolelle keskelle kuljetushihnaa. Se, että anturi sijaitsee keskellä kuljetushihnaa tarkoittaa, että kuljetinhihnalla olevien pakkausten varjot vaikuttavat siihen. Tavallisesti nämä vääristävät järjestelmän mittaustuloksia. R2000 2-D LiDAR -anturin korkea kulmatarkkuus yhdistettynä älykkääseen algoritmiin korjaa kuitenkin nämä varjot. Anturijärjestelmän MSEU (Multi Scan Evaluation Unit) huolehtii algoritmin suorittamisesta ja LiDAR-anturin raakatietojen jatkokäsittelystä.

Koska asennettavia komponentteja on vain kaksi (anturi ja MSEU), Contour2D:n laitteistokustannukset ovat erittäin alhaiset ja asennus helppoa. Toisin kuin perinteiset järjestelmät, järjestelmä ei vaadi useiden anturien kohdistamista toisiinsa eikä aikaa vievää konfigurointia. Ja koska kuljetushihnan yläpuolelle, keskelle kuljetushihnaa, asennetaan vain yksi anturi, asennus ei vaadi suuria muutoksia kuljetushihnaan. Tämän ansiosta järjestelmä voidaan helposti asentaa jälkikäteen myös olemassa oleviin laitoksiin.


Luotettava varjokorjaus mahdollistaa tehokkaan ääriviivojen havaitsemisen yhdellä ainoalla LiDAR-anturilla

Minimaalinen asennustyö, vain kaksi järjestelmäkomponenttia, ilman merkittäviä muutoksia järjestelmään - myös asennettaessa järjestelmä jälkikäteen.

www.pepperl+fuchs.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan