www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Tunnistusalue vailla vertaansa, tuki useille tunnuksille sekä saumaton integrointi

Pepperl+Fuchs esittelee kaksi uutta erittäin suorituskykyistä RFID-luku/kirjoituslaitetta IQH3-FP-V1 ja IQT3-FP-IO-V1 tunnistustehtäviä varten. Niissä yhdistyvät korkeataajuisen RFID-teknologian edut sekä vertaansa vailla oleva tunnistusalue. Lisäksi niiden moderni ja kompakti kotelo säästää tilaa.


Laitteiden tunnistusetäisyys on jopa 30 cm (säädettävissä), mikä on vailla vertaansa tämän luokan laitteissa, ja ne pystyvät tunnistamaan jopa 20 RFID-tunnistetta yhdellä lukukerralla. Tämä yhdistelmä antaa käyttäjille mahdollisimman korkean joustavuuden ja vapauden räätälöidä RFID-luku/kirjoituslaitteet sovelluksen erityisparametrien mukaisesti.

Sen lisäksi, että uudet RFID-luku- ja -kirjoituslaitteet ovat erittäin monipuolisia, niiden toiminta on erittäin luotettavaa. Laitteet seuraavat automaattisesti omaa resonanssitaajuuttaan ja pystyvät automaattisesti adaptoitumaan asennuspaikan, ympäröivien materiaalien ja häiriösäteilyn aiheuttamiin häiriöihin ja voivat näin säilyttää täyden tunnistustehon.

RFID-luku/kirjoituslaitteiden kaksi versiota mahdollistavat niiden saumattoman integroinnin järjestelmäympäristöön. IQT3-FP-IO-V1 sisältää IO-Link-rajapinnan kun taas IQH3-FP-V1 voidaan integroida käyttäen Pepperl+Fuchsin IDENTControl-evaluointiyksikköjä.


Tunnistusalue vailla vertaansa, tuki useille tunnuksille sekä saumaton integrointi

Uudet RFID-luku/kirjoituslaitteet IQH3-FP-V1 ja IQT3-FP-IO-V1

www.pepperl-fuchs.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan