www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Aina oikea liitäntä

Pepperl+Fuchsin yli 15 vuoden kokemus liitännöistä Pepperl+Fuchs on tarjonnut yli 15 vuoden ajan juuri sinun automaatioratkaisuusi sopivaa liitäntäteknologiaa. Tarjoamme liitosteknologiaa, joka on räätälöity täydellisesti sovellukseesi, olipa se koneenrakennuksessa, hitsauksessa, materiaalinkäsittelyssä, mobiilisovelluksissa tai prosessiteollisuudessa.

Aina oikea liitäntä
Kuvateksti: Pepperl+Fuchsin liitäntäportfolio

Pyöreät M8- ja M12-pistoliittimet sekä venttiililiitinten johtosarjat, monikanavaiset haaroitusrasiat ja Y-jakajat ovat automaatioalan vakiokomponentteja. Yli 500 työntekijänsä avulla Pepperl+Fuchs on tuottanut liitäntäteknologiaa kaikissa sen kuviteltavissa olevissa muunnelmissa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti jo yli 15 vuoden ajan. Pepperl+Fuchsin Unkarin osaamiskeskus on koko konsernin ruiskuvalutekniikkaosasto ja siellä tuotetaan asiakaskohtaisia ratkaisuja ja valmiita liitoksia erittäin kovan kilpailun olosuhteissa.

Täysin liitetyssä maailmanlaajuisessa logistiikassa kaikki liitäntätuotteet valmistetaan paikan päällä Unkarissa LEAN-ajattelun mukaan optimoiduissa prosesseissa. Kullatut ja kaasutiiviit puristetut kosketinnastat varmistavat tuotteiden ylivoimaisen värähtelynkestävyyden ja kestävyyden. Automatisoitu 100 % inline-toimintakoestus ja tunnettujen saksalaisten ja eurooppalaisten valmistajien korkealaatuisen materiaalien ja johtojen käyttö takaa tutun Pepperl+Fuchsin tuotteiden laadun.

Mannheimissa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa sijaitsevissa jakelukeskuksissamme on laaja valikoima liittimiä asiakkaille maailmanlaajuisesti, ne toimitetaan nopeasti ja luotettavasti, esimerkiksi Euroopassa 48 tunnin kuluessa. Tuotamme ja toimitamme varastoon kuulumattomia malleja kahden viikon sisällä tilauksesta.

Pepperl+Fuchsin laaja liitostuotteiden valikoima tarjoaa liitosteknologiaa moniin sovelluksiin. Yritys tarjoaa luotettavia antureita ja liitosteknologiaa yhdestä lähteestä ja näin aitoa lisäarvoa toimitusketjuusi.

Aina oikea liitäntä


Kuvateksti: Pepperl+Fuchsin liittymä M23-yhteydellä
Aina oikea liitäntä


Kuvateksti: Pepperl+Fuchsin muunnettava liitin
Aina oikea liitäntä


  Kuvateksti: Pepperl+Fuchsin 4-nastainen M12-koodattu kokoonpanosovitin A

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan