www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin uusi IQAN-G12-moduuli mahdollistaa koneiden nopeamman ja helpomman etähallinnan

Parker Hannifinin, maailman johtavan liikkeenhallintateknologioiden valmistajan, Electronic Motion & Controls Division (EMC) lanseeraa IQAN-G12-tuotteen, langatonta Bluetooth®-teknologiaa käyttävän CAN-etäyhteysmoduulin IQAN-järjestelmän vianmääritystä varten paikan päällä tai etänä.

Parkerin uusi IQAN-G12-moduuli mahdollistaa koneiden nopeamman ja helpomman etähallinnan

Uusi IQAN-G12 tarjoaa suuremman latausnopeuden, pidemmän yhteyskantaman ja paremman tietoturvan kuin sen korvaama edeltäjä IQAN-G11, mikä tekee koneiden hallinnasta kentällä entistä helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

Parkerin IQAN-G12-etäyhteysmoduuli mahdollistaa sujuvan tiedonsiirron materiaalinkäsittely-, rakennus- ja erityisajoneuvojen ohjausjärjestelmien IQAN-päämoduuleiden kanssa. IQAN-G12:n hyötyihin kuuluvat nopeampi diagnostiikka ja vianmääritys sekä parempi tietoturva. Uusi IQAN-G12 tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna yli nelinkertaisen latausnopeuden, parannetun yhteyskantaman jopa 30 metriin ja tehostetun tietoturvan, joka perustuu parinmuodostukseen G12-moduulin ja siihen yhdistettävän Bluetooth-laitteen välillä. IQAN-G12 on suunniteltu tukemaan CAN FD (CAN Flexible Data-Rate) -tiedonsiirtoa, mikä mahdollistaa tulevaisuudessa entisestään parannetun nopeuden.

IQAN-G12 siirtää diagnostiikkatiedot IQAN-järjestelmästä käyttäjän älypuhelimeen tai tablettiin helppokäyttöisen IQANgo-sovelluksen avulla, tai PC:lle käyttämällä IQANrun-huolto- ja ylläpito-ohjelmistoa. Tämä mahdollistaa koneen vianmäärityksen sekä paikan päällä että etänä.

Nopea diagnostiikka ja tiedonsiirto tekevät reaaliaikaisesta mittaamisesta, parametrien säädöstä ja sovellusten päivityksestä nopeaa ja helppoa. IQAN-järjestelmä tarjoaakin poikkeuksellista lisäarvoa, sillä koneen hallinta on mahdollista kaikkialla, missä matkapuhelinverkko toimii. Huoltoteknikot voivat siis valmistautua paremmin ja ratkaista ongelmia nopeammin, mikä säästää aikaa ja tarjoaa parempaa palvelua loppukäyttäjille.

Moduulin kompakti ja kevyt rakenne mahdollistaa helpon asennuksen ajoneuvon sisä- tai ulkopaneeliin. Lisäksi IQAN-G12 on suunniteltu lujatekoiseksi ja säänkestäväksi, joten se sopii ulkokäyttöön vaativissa ympäristöissä. IP6K9K-suojausluokiteltu valettu muovikotelo toimii lämpötilavälillä -30 – +70 °C ja varmistaa suojauksen veden ja pölyn sisäänpääsyä vastaan.

Parkerin IQAN-G12 on taaksepäin yhteensopiva edeltäjänsä IQAN-G11:n kanssa, ja tuotteilla on sama pin-kokoonpano ja ulkomuoto. IQAN-G12:n uusien toimintojen käyttö vaatii IQANdesign 6.08 -ohjelmistoversion ja uusimman IQANgo-sovelluksen.

Katso lisätietoja seuraavasta linkistä: https://ph.parker.com/fi/fi/bluetooth-communication-adapter-iqan-g12

www.parker.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan