www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker esittelee elektronisesti ohjattavan SBW110-venttiilin liikkuvien työkoneiden sovelluksiin

Matkalla liikkuvien työkoneiden ohjauksen tulevaisuuteen.

Parker esittelee elektronisesti ohjattavan SBW110-venttiilin liikkuvien työkoneiden sovelluksiin

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, esittelee liikkuvan suunnanvaihtoventtiilin, jota voidaan käyttää maansiirtokoneiden ja muun tyyppisten liikkuvien työkoneiden elektronisissa ohjausjärjestelmissä. Tämä suorituskykyinen, yksinkertaisesti vikasietoinen venttiili on suunniteltu tukemaan ajoneuvojen sähköistyksen suuntausta ja jatkuvaa kehitystä näillä markkinoilla.

Orbitroliohjauksesta on tullut vuosien mittaan liikkuvien työkoneiden tosiasiallinen standardi. Orbitroliohjaus on hyväksi havaittu ja luotettava järjestelmä, ja sillä on monia etuja. Orbitroliohjausjärjestelmissä on kuitenkin myös haittansa. Elektroninen ohjausjärjestelmä, jossa ohjauspyörän ja ohjaussylintereiden välinen hydromekaaninen liitos on korvattu elektroniikalla, mahdollistaa ohjaamon ilman hydrauliikkajärjestelmän osia ja helpomman asennuksen sekä lisää käyttömukavuutta. Elektroniset ohjausjärjestelmät ovat linjassa muiden ajoneuvoalan trendien, kuten ajoneuvoautomaation (itsenäinen ajaminen), etäyhteyksien ja tekoälyn kanssa. Nämä edut tuovat myös huomattavia parannuksia energiatehokkuuteen.

Parkerin liikkuvien työkoneiden SBW110-suunnanvaihtoventtiili on alan uusinta tekniikkaa edustava kuormituksen tunnistava (LS) suljetun keskiasennon venttiili. Venttiiliä ohjaa kaksi yksittäistä esiohjauspiiriä. Esiohjauspiirit koostuvat vikavarmistetuista pilottiventtiileistä. Proportionaalinen ohjauksen nimellispaine on jopa 350 bar ja painekompensoitu virtaus jopa 110 l/min, joten venttiili soveltuu erityisen hyvin liikkuvien työkoneiden sovelluksiin.

SBW110-venttiili on suunniteltu ISO 13849-1:2015- ja ISO 13849-2:2012 -standardin mukaisesti rakenneluokkaan 3 (yksinkertainen vikasieto), ja ISO 5010:2019 -vaatimuksia kumirenkailla varustetuille työkoneille voidaan käyttää järjestelmissä, joiden edellytys on PL a – PL e.

Lisätietoja Parkerin elektronisesti ohjattavasta venttiilistä löytyy osoitteesta: https://ph.parker.com/us/en/mobile-directional-control-valve-sbw110/sbw110-mobile-valve

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan