www.engineering-suomi.com
Watlow

Watlow osti Eurotherm®-yrityksen

Täysimittaisten teollisten lämpöjärjestelmien suunnittelija ja valmistaja Watlow ilmoittaa tyytyväisenä, että se on 31. lokakuuta 2022 lopullisesti ostanut Eurotherm®-yrityksen Schneider Electric Company -yritykseltä, joka on maailman johtava energianhallinnan ja automaation digitalisoinnin toimittaja. Liiketoimen ehtoja ei ilmoitettu.

Watlow osti Eurotherm®-yrityksen
Eurotherm on maailmanlaajuisten teollisuusmarkkinoiden johtava lämpötila-, teho- ja prosessinohjaus- sekä mittaus- ja tiedonhallintalaitteiden, -järjestelmien, -ohjelmistojen ja -palvelujen toimittaja. Yhtiön palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 650 henkilöä, ja sen pääkonttori on Worthingissa Isossa-Britanniassa ja keskeiset valmistustoiminnot Ledzinyssa Puolassa.

Watlow'n toimitusjohtaja Rob Gilmore sanoi: ”Olemme innoissamme Watlow’sta ja Eurothermistä ja kaikesta siitä, mitä saamme yhdessä aikaan. Tämä yritysosto vastaa näkemystämme asiakkaidemme kilpailuetua kasvattavien innovatiivisten lämpötuotteiden ja -tekniikoiden tarjoamisesta. Watlow- ja Eurotherm-tuotteiden ja -tekniikoiden yhdistelmä luo uusia maailmanlaajuisia mahdollisuuksia yhteisasiakkaillemme ja tarjoaa meille mahdollisuuden kohdentaa kehittyneitä lämpöjärjestelmiämme tärkeille osa-alueille.”

Watlow perustaa Eurothermin toimipisteet Worthingiin Isoon-Britanniaan ja Dardilly’in Ranskaan elektroniikka- ja valvontatuotevalikoiman kehityskeskuksiksi ja suunnittelee investointia Eurothermin Puolan toimipisteeseen, josta tulee Watlow’n valmistusteollisuuden huippuyksikkö Euroopassa. Tämä lisäkapasiteetti ja -kyky tarjoavat mahdollistavat kasvun myös muualla maailmassa, mukaan lukien Pohjois- ja Etelä-Amerikka sekä Aasia.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan