www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Secon uusi leikkaavien ja muovaavien kierretappien valikoima tarjoaa monipuolisuutta ja kustannustehokkaita ratkaisuja

Seco Tools on laajentanut valikoimaansa tuomalla markkinoille uuden leikkaavien ja muovaavien kierretappien tuoteperheen.


Täydellinen tappi työhön kuin työhön
Uusi monipuolinen valikoima sisältää kolme suorituskykytasoa, joiden ansiosta konepajat voivat kustannustehokkaasti valita sopivan kierre tapin tiettyyn sovellukseen. Laadukkaiden perusmateriaalien, edistyksellisten pinnoitteiden ja erityisent särmäviimeistely yhdistelmä takaa, että näillä Seco-kierretapeilla valmistuu tarkat kierteet ja samalla ne tarjoavat, erinomaisen lastunpoistont, lyhyemmät vaihtoajat ja pidemmän kestoiän.

”Uuden leikkaavien ja muovaavien kierretappien valikoiman julkistamisen myötä tarjoamme asiakkaillemme nyt yhden kokonaisvaltaisen ja laadukkaan ratkaisun kilpailukykyisin hinnoin”, sanoo Seco Toolsin globaali tuotepäällikkö Radoslaw Zdanowski. ”Edullisen hinnan lisäksi kierretappien laatu pysyy samalla korkealla tasolla, jota asiakkaamme ovat tottuneet odottamaan Seco-tuotteilta.”

Suorituskykyä ja kustannustehokkuutta kolmella tasolla
Kolmea suorituskykytasoa edustavat kierteittävät tapit T32 ja T34 sekä muovaavat tapit T33. Perustasoon T32, kuuluvat yleiskäyttöiset tapit. Toinen, keskitasoinen T34-sarja koostuu tehokkaista kierretapeista, jotka toimivat hyvin eril materiaaleissa, jolloin ne sopivat erityisen hyvin laajan valikoiman piensarjatuotantoon, joissa osat ja materiaalit muuttuvat jatkuvasti. Huippuluokan suorituskykyä tarjoavat materiaalikohtaiset leikkaavat ja muovaavat kierretapit, jotka on optimoitu esimerkiksi teräkselle ja muille edistyksellisille materiaaleille.

Käyttötarkoitukseen optimoidun kierretapin käytön kannalta tärkeimpiä etuja ovat pitkä kestoikä, joka on johdonmukainen ja ennustettavissa. Se vähentä odottamattomia työkalurikkoja ja susikappaleita, kun koneistukseen on jo käytetty jopa tuntikausia. Lisäksi kierretappien eri suorituskykytasot takaavat, että konepajat maksavat vain siitä suorituskyvystä, jota he todellakin tarvitsevat. Jos kyseessä on konepaja, jossa on heikompitehoisia työstökoneita tai käytetään materiaaleja, joihin ei tarvita optimoituja kierre tappeja, perustaso tarjoaa monipuolisen ja kustannustehokkaan ratkaisun, jolloin yritys voi vähentää tarvittavien tappien määrää ja alentaa työkalujen varastokustannuksia.

Lisätietoja Seco-kierretappien tuotevalikoimasta saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.secotools.com/article/122314.


Secon uusi leikkaavien ja muovaavien kierretappien valikoima tarjoaa monipuolisuutta ja kustannustehokkaita ratkaisuja
Seco Threading Taps Family

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan