www.engineering-suomi.com
Vossloh

Vossloh ja VR Track perustivat kaksi yhteisyritystä Suomessa

• Vosslohin räätälöityjen moduulien ja elinkaariratkaisujen ydinliiketoimintayksiköt • Kansainvälistyminen ja suurempi lisäarvo • Toiminnallinen tulos positiivinen jo vuonna 2015

Vossloh ja VR Track perustivat kaksi yhteisyritystä Suomessa
Werdohl, 26. toukokuuta 2015. Vossloh ja Suomen valtion omistaman rautatieyhtiön VR-konsernin tytäryhtiö VR Track muodostavat kaksi yhteisyritystä. Vossloh käyttää yhteistyökumppanin kanssa kolmea kytkintuotantolaitosta ja pitkän kiskon tuotantoa. Vosslohin osuus jokaisesta yhteisyrityksestä on 60 %. Sopimukset allekirjoitettiin toukokuussa ja kauppatoimet suoritetaan vuoden puolivälin tienoilla. Kahden yhteisyrityksen arvioitu vuotuinen liikevaihto on 20–30 miljoonaa euroa ja toiminnallisen tuloksen odotetaan olevan positiivinen jo vuonna 2015.

Yhteisyritysten kautta Vossloh lisää huomattavasti räätälöityjen moduulien liiketoimintayksikkönsä lisäarvoa Suomessa ja kansainvälistää elinkaariratkaisujen yksikkönsä markkinoille, joissa on kehittynyt rautateiden investointistrategia. Nämä liiketoimet noudattavat Vosslohin strategista tavoitetta vahvistaa asemaansa valituilla houkuttelevilla rautateiden infrastruktuurin markkinoilla.

Vossloh AG:n toimitusjohtaja kunniatohtori Hans Martin kertoo: ”Muodostamalla yhteisyrityksen VR Trackin kanssa parannamme läsnäoloamme vaativilla Suomen markkinoille ja muodostamme tärkeän perustan ydinliiketoiminta-alueidemme kasvun nopeuttamiselle Pohjois-Euroopassa. Odotamme innolla yhteistyön tehostamista kokeneen pitkäaikaisen liikekumppanimme VR Trackin kanssa”.

Vossloh ja VR Track perustivat kaksi yhteisyritystä Suomessa

VR Trackin toimitusjohtaja Ville Saksi lisää: ”Vossloh on taitava ja tunnettu raidetekniikan asiantuntija yhteiselle ja onnistuneelle kytkinjärjestelmien ja rautateiden infrastruktuurin palvelutoimintojen kehittämiselle. Laajennamme ja vahvistamme nykyistä onnistunutta liiketoimintaamme yhteisyritysten kautta.”

Kytkinliiketoiminta integroidaan Vosslohin räätälöityjen moduulien osastoon, joka tarjoaa yksilöllisten infrastruktuurien moduuleja. Vossloh osallistuu nykyisillä kytkinjärjestelmäomistuksillaan Suomessa. Hitsauslaitoksesta tulee osa elinkaariratkaisuja, joka on Vosslohin kattavia rautatieliikennepalveluita tarjoava osa ja täydentää muuta kahta keskeistä liiketoimintayksikköä erikoispalveluiden tarjonnalla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan