www.engineering-suomi.com
Murrelektronik

Murrelektronikin MICO-moduuleille NEC-luokan 2 hyväksyntä

UL508A-kytkinkaappeihin tarkoitetut Murrelektronikin MICO-suojamoduulit ovat hyvä ratkaisu älykkääseen virranjakeluun ja tehokkaaseen haaroituspiirin suojaukseen. Kahdeksalla erilaisella MICO-moduulilla on nyt NEC-luokan 2 hyväksyntä, mikä tuo tehokkuutta virranjakelun toteutukseen.

Murrelektronikin MICO-moduuleille NEC-luokan 2 hyväksyntä
Kuvatekstit:
28 push-in-liitäntää 19 mm asennusleveydellä: ainutlaatuinen konsepti AS-Interfacelle

Etuosan push-in-liitäntä ja yksittäiset plug-in-liittimet tekevät asentamisesta nopeampaa ja helpompaa

Aktiiviset I/O-moduulit nähdään selkeästi valaistuilla numeroilla. Kannesta nähdään selkeästi toimintojen jakautuminen ja kaikki LED-näytöt pysyvät näkyvissä.

Pepperl+Fuchs esittelee uuden ja innovatiivisen standardin AS-Interface IP20 -moduuleille helppokäyttöisellä push-in-liitännällä laitteen etuosassa. Puristetut johdonpäät voidaan syöttää suoraan push-in-liitäntöihin. Koko johtosarja ohjataan alaspäin ja näin ei tarvita ylemmän johdon siltaa/johtokanavaa. Tämä hienostunut ja selkeä kytkinkaapin johdotusratkaisu säästää tilaa. Kytkinlaatikoissa tällaisen liitännän moduulit voidaan tehdä uppoasennuksena kytkinlaatikon yläreunaan ilman sovelluksen heikentämistä. Monista kohdista paikoilleen napsautettava läpinäkyvä saranoitu kansi takaa numeronäytön selkeän näkyvyyden aina ja mahdollistaa liitäntätoimintojen sisäisen värikoodauksen. Liitännät voidaan poistaa erikseen ja ne on koodattu sekoittumisen välttämiseksi. Näin laitteet voidaan korvata ongelmitta.

I/O-moduulit ovat näkyvissä ja diagnostiikka suoritetaan keskitetysti taustavalaistujen numeroiden kautta. LED-valojen etikettien määrittely ei ole tarpeen. Tämä asennus takaa myös tietojen luettavuuden pimeässä. Kaksois-LED-valoja käytetään osoittamaan ulostulon ylikuormitus kanavakohtaisesti.

AS-i- ja AUX-liitinkontaktit on sisäisesti sillattu ja ne saavuttavat täyden 8 A virran. Näin liitospisteissä ei tarvita kaksinkertaista päätehylsyä.

Moduulin anturin syöttöä voidaan helposti vaihtaa sisäisen syötön AS-i:n ja ulkoisen syötön AUX:n välillä. Näin vaadittavia laitteita on vähemmän.

AS-i:n ja AUX:n luotettavan toiminnallisen eristyksen tuloksena hajautetut järjestelmän komponentit voidaan turvallisesti poistaa käytöstä näiden moduulien avulla poistamalla AUX. Näin säästetään kustannuksia ja parannetaan koneiston saatavuutta.

Kun halutaan lisätehokkuutta AS-Interfacen käyttöön kytkinkaapissa, kannattaa valita KE5.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan