www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Innovatiivisia HMI-ratkaisuja: VisuNet FLX -sarjan operaattorityöasemat

Pepperl+Fuchs esittelee laajennetun VisuNet FLX -sarjan, joka tarjoaa joustavan ratkaisun vaativiin ympäristöihin ja sovelluksiin.


Innovatiivisia HMI-ratkaisuja: VisuNet FLX -sarjan operaattorityöasemat
VisuNet FLX -sarjan operaattori- ja valvontatyöasemat ovat modulaarisia

Lujatekoinen alumiinikotelo vaativiin olosuhteisiin
Mannheimilainen perheyritys Pepperl+Fuchs laajentaa VisuNet FLX -sarjan operaattori- ja valvontatyöasemiensa valikoimaa ulkokäyttöön tarkoitetulla versiolla ja laajennetulla lämpötila-alueella −20 °C ... +50 °C. Uusi alumiinikotelo takaa optimaalisen lämmönsiirron sekä erinomaisen kestävyyden mitä vaativammissakin ulko-olosuhteissa. Pieni paino helpottaa asennusta ja mahdollistaa monenlaisia kiinnitysvaihtoehtoja.

VisuNet FLX -sarja tarjoaa optisesti kytketyn näytön, joka takaa täydellisen luettavuuden myös suorassa auringonvalossa. Laitteeseen voidaan lisäksi valita erilaisia varjostuselementtejä tarpeen mukaan. Lisävarusteena saatava integroitu RFID-lukija yksinkertaistaa käyttäjän todennusta ja lisää turvallisuutta teollisuusympäristöissä.


Innovatiivisia HMI-ratkaisuja: VisuNet FLX -sarjan operaattorityöasemat
VisuNet FLX -sarjan uutta alumiiniversiota on saatavana myös varjostuselementeillä

Korkea suorituskyky ja mukautuvuus
VisuNet FLX HMI -alusta tarjoaa vaikuttavan määrän erilaisia konfigurointivaihtoehtoja. Sarjaa on saatavana täydellisenä HMI-järjestelmänä alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kotelolla, paneeliasennusversiona sekä teollisuus-PC-tietokoneena. Näiden näyttökoot ovat 15,6, 19 sekä 21,5 tuumaa (39,6 cm, 48,3 cm sekä 54,6 cm). Vaatimuksista riippuen laskentayksikkö voidaan konfiguroida etänäytöksi, tehokkaaksi tietokoneeksi i5-prosessoriyksiköllä ja jopa 16 GB:n RAM-muistilla tai suoraksi näytöksi.

Etänäytöt on varustettu uusimmalla VisuNet RM Shell 6 -ohjelmistosukupolvella asiakaskoneratkaisuja varten ja ne perustuvat Windows® 10 IoT Enterprise LTSC 2021 -käyttöjärjestelmään. Tämä mahdollistaa pääsyn virtualisoituun prosessinohjausjärjestelmään ja tuotannonohjausjärjestelmään (MES). Laiteohjelmisto tukee kaikkia yleisiä etäprotokollia, kuten Microsoft RDP ja VNC, sekä verkkoselaimia, kuten Google Chrome ja Microsoft Edge. Laitteeseen saatavan VisuNet Control Center -ohjelmiston avulla kaikkia RM Shell -pohjaisia asiakaskoneita voidaan hallita, päivittää ja valvoa keskitetysti. Tämä säästää aikaa kulkemiselta ja eri laitteiden luona käymiseltä.


Innovatiivisia HMI-ratkaisuja: VisuNet FLX -sarjan operaattorityöasemat
Kuvateksti VisuNet FLX voidaan konfiguroida sekä tietokoneen etänäytöksi (perustuu asiakaskone-teknologiaan) että suoraksi näytöksi

www.pepperl-fuchs.com  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Helppo ylijännitesuojaus
Emerson Automation Solutions
Emersonin Mobile Road Show on kiertueella

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan