www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Teollisuus 4.0 -data-avaruuden aktiivinen muokkaaminen: Pepperl+Fuchs tukee Manufacturing-X-aloitetta

Teollisuus 4.0:n seuraava vaihe: Manufacturing-X-aloitteen avulla Teollisuus 4.0 -alustalle voidaan luoda itsenäinen data-alue toimialojen ja yritysten välille. Tämän tavoitteena on mahdollistaa monenkeskinen yhteistyö toimitusketjuissa ja nostaa digitaaliset arvonluontiprosessit uudelle tasolle.



Pepperl+Fuchs ja sen tytäryhtiö Neoception osallistuvat 17.-21. huhtikuuta 2023 HANNOVER MESSE -messuille Saksassa ja esittelevät, miltä Manufacturing-X-evoluution seuraava vaihe voisi näyttää. Yritys on jo ollut mukana Teollisuus 4.0 -aloitteen ja viitearkkitehtuurimallin 4.0 (RAMI) kehittämisessä. Hallin 9 osastolla D76 on useita esittelykohteita, joiden sisältö on sidoksissa toisiinsa, ja jotka esittelevät erilaisten teknologioiden ja standardien älykästä käyttöä jatkuvan digitaalisen yhteistyön mahdollistamiseksi dataekosysteemissä.

Tämän sovelluslähtöisen konseptin ytimessä on "Asset Administration Shellin" (AAS) käyttöönotto ja hyödyntäminen avainkomponenttina objektien ja tuotannontekijöiden integroimiseksi digitaalisiin lisäarvoverkkoihin. Esittely kattaa sekä erilliset keskisuuret tuotantoympäristöt että prosessiteollisuuden yritysrakenteet. Kiinnostuneita osapuolia pyydetään vierailemaan Pepperl+Fuchsin messuosastolla ja kuulemaan lisää digitaalisen tiedon käytön eri näkökohdista ja siihen tarvittavasta digitaalisesta infrastruktuurista.

 


Teollisuus 4.0 -data-avaruuden aktiivinen muokkaaminen: Pepperl+Fuchs tukee Manufacturing-X-aloitetta

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Yksi alusta lukuisiin tehtäviin
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kestävä, kompakti, turvallinen

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan